Lataa

Asiakaspalvelu

  

AMMATTITAITOMME TUKENASI

 asiakaspalvelu  pihatukku tehdas

Puhelin/myyntipalvelumme palvelee numerossa 010 440 9144 (ark. 9-17). Voit kysyä myös verkkokaupan chatissa tai laittaa meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pihatukku.fi

Rakennusalan, sisustuksen, tuotannon ja myynnin ammattilaiset auttavat sinua rakennuksiin, tulisijoihin, kodinkoneisiin, kalusteisiin, lupa-asioihin tai muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan tai asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa muu mieltä askarruttava asia, ota yhteyttä.

Ystävällisin terveisin,

Pihatukun henkilökunta

 pihatukku myynti

Voit lukea tuote-arvosteluita ja asiakaskokemuksia tuotekorteilta. Asiakkaan ABC:hen keräämme hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa rahoituksesta, rakentamisesta, rakennuksista ja säädöksistä, tuotteidemme valitsemisesta, asennuksista, käyttöönotosta, materiaaleista ja muista tuotteiden ominaisuuksista, sekä ostamista helpottavista asioista.

Pyrimme aina parhaaseen, joten kaikki arvostelut ja asiakaspalautteet ovat meille tärkeitä. Voit arvostella tuotteitamme tuotekorteilla ja antaa palautetta esimerkiksi sähköpostilla.

Teemme Pihatukussa aktiivisesti töitä sen eteen, että sinulla olisi mahdollisimman paljon tietoa myynnissä olevista rakennuksistamme ja muista tuotteistamme. Pyrimme kertomaan mahdollisimman kattavasti tuotekorteilla esimerkiksi erilaisista tuotteiden teknisistä määräyksistä (paloturvaetäisyydet, turvallisuusmääräykset), materiaaleista, asennuksista, rakennuslupa-asioista ja happirikkaista löylyistä tuotekorteilla. Haluamme myös jakaa parhaita kokemuksia ja hyödyllisiä vinkkejä, tuotteidemme käyttöön liittyen. Keräämmekin jatkuvasti kuluttajaa helpottavaa ja hyödyllistä tietoa asiakkaan ABC:hen.

RAKENNUSTEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

Tilatessasi rakennuksen, toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle, rakennekuvat ja selkeät asennusohjeet sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme.

MUIDEN TUOTTEIDEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

Pyrimme keräämään tuotteiden asennusohjeet, mittapiirrokset ja tekniset kuvat tuotekorteille, jolloin voit tulostaa tai tallentaa ne kotoa käsin. Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa tuotekortilta tai asiakkaan ABC:sta ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

© 2017 Pihatukku.fi