Lataa

AKUT

AKUT

AURINKOSÄHKÖLLÄ ITSE TUOTETTUA ENERGIAA

Aurinkosähköjärjestelmä on ekologinen tapa tuottaa itse sähköä, esimerkiksi kesämökillä. Sähkön maailmanlaajuisen kallistumisen myötä uusiutuvia energiamuotoja, kuten aurinkosähköä on kehitelty reippaalla tahdilla eteenpäin. Kysynnän vuoksi myös aurinkopaneelien hinta on tullut roimasti alas ja järjestelmästä on tullut varteenotettava, edullinen tapa tuottaa puhdasta sähköä.

Aurinkoenergia syntyy auringon suorasta tai hajasäteilystä. Säteily osuu aurinkokennoihin, jotka muuttavat sähköksi. Sarjaankytketyt kennot muodostavat aurinkopaneelin. Paneelien tuottama sähkö on tasasähköä, joka voidaan muuntaa vaihtosuuntaajan eli invertterin avulla vaihtosähköksi. Tasasähkön voi varastoida myöhempää käyttöä varten akkuihin, josta sitä puretaan tarpeen vaatiessa käyttöön.

Vapaa-ajan asunnolle tai lähinnä lämpimämmälle vuosipuoliskolle sijoittuvaan käyttöön sopii Sunwind Li-ion -litiumioniakku, jossa on perinteisiin akkumalleihin varrattuna pitempi käyttöaika. Sunwind akut perustuvat AGM-teknologiaan, ja ovat täysin huoltovapaita. Suurempiin aurinkosähköjärjestelmiin kestävä valinta on Rolls Solar S-605 akku. Se on mitoitus suunniteltu erittäin kovaan käyttöön 15 vuoden odotetulla käyttöiällä.

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  ROLLS AGM-AKKU 290 AH
  ROLLS AGM-AKKU 290 AH
  1 390,00 €

  Tai 54.45 € / kk

 2. Tarjous
  SUNWIND AGM-AKKU 260 AH
  SUNWIND AGM-AKKU 260 AH
  489,00 €

  Tai 27 € / kk

 3. Tarjous
  SUNWIND AGM-AKKU 136 AH
  SUNWIND AGM-AKKU 136 AH
  269,00 €

  Tai 18 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy