Lataa

12V JÄRJESTELMÄT

12V JÄRJESTELMÄT

AURINKOENERGIAJÄRJESTELMÄ 12V: SÄHKÖ HELPOSTI JA EDULLISESTI

Kelpaisiko sähkö mökille, veneeseen tai asuntovaunuun ilmaiseksi? Jos vastaus on kyllä, aurinkoenergia on oikea vaihtoehto. Aurinkoenergiajärjestelmä 12V on helppo ja edullinen ratkaisu silloin, kun haluat pieneen mökkisi verkkovirtaa ilman sähköverkkoon liittymistä. Aurinkoenergiajärjestelmä 12V mahdollistaa mökin valaisemisen led-valojen avulla sekä myös esimerkiksi kännyköiden lataus ja jääkaapin käyttö onnistuu. Kun otat aurinkopaneelit käyttöön, sähkö ei maksa sinulle mitään!

Miten aurinkoenergia toimii ja missä aurinkoenergiaa käytetään? Aurinkoenergia saa voimansa tietenkin auringosta. Auringon energia kerätään akkuihin ja hyödynnetään sähköjärjestelmänä. Aurinkoenergiajärjestelmä 12V sopii silloin, kun käytössä on sähkölaitteita, jotka käyttävät virranlähteenä 12V virtaa. Aurinkopaneeli mökille, veneeseen tai asuntovaunuun on siis keino saada sähköä helposti. Akun avulla sähköä kertyy myös niihin hetkiin, kun sattuu pidempi pilvinen kausi. Pihatukulta löytyy myös 230V aurinkoenergiajärjestelmät. 

Pihatukun avulla aurinkosähkö on helppo saada. Asiakkaalle on suunniteltu eri kokonaisuuksia käyttötarpeiden mukaan. Tuotteemme ovat huippulaatua ja oikeaoppisessa käytössä ne ovat pitkäikäisiä. Toimitamme koko paketin yhdellä kuljetuksella kotiisi, ja pian sinulla onkin sähköt auringon tuottaman energian avulla. Järjestelmät on nopeasti asennettavissa itse ja niitä on helppo käyttää.

Tarkastele Taulukko Lista

9 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

9 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy