Lataa

230V JÄRJESTELMÄT

230V JÄRJESTELMÄT

AURINKOENERGIAJÄRJESTELMÄ 230V: SÄHKÖT ISOMPAANKIN MÖKKIIN

Miltä tuntuisi saada keitettyä kahvit ja pestyä pyykit auringon tuottaman energian avulla?  230V aurinkoenergiajärjestelmän avulla tämä on täysin mahdollista. Kun hankit aurinkokennot mökille, saat sähköt taloudellisesti ja helposti. Aurinkopaneelit katolle ja aurinkoenergia tuo sähköt luontoa säästäen.

Miten aurinkoenergia toimii? 230V järjestelmissä invertterilaturi muuttaa aurinkopaneelin keräämän 12V jännitteen talouden elektroniikkalaitteille sopivaksi 230V vaihtovirtajännitteeksi. Voit siis käyttää kodin elektroniikkalaitteita helposti ja turvallisesti, luonnon energiaa hyödyntäen. Ei tarvitse liittyä sähköverkkojärjestelmään tai maksaa sähkön käytöstä.

Mökin koosta sekä sähkölaitteiden käytöstä riippuen energiantarve vaihtelee. Pihatukku on suunnitellut eri paketteja käyttötarpeen mukaan. Järjestelmien akut varaavat energiaa pilvisten päivien varalle. Jos mökki on ahkerassa käytössä ja sitä käytetään myös talvisin, on suositeltavaa hankkia aggregaatti. Aggregaatti lataa pimeimpinä vuodenaikoina järjestelmän akkuja. Näin aurinkosähkö sopii sähköjärjestelmäksi läpi vuoden, myös meillä Suomessa, jossa talvi on pitkä ja pimeä.

Pihatukun avulla aurinkoenergia on helppo vaihtoehto. Kaikki on suunniteltu asiakasta varten valmiiksi ja vaihtoehtoja on eri käyttötarpeisiin ja kulutusluokkiin. Järjestelmät on helppo ja nopea asentaa. Pihatukulla on laaja valikoima täysin valmiita ja suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltuja ja testattuja aurinkosähköjärjestelmiä. Laatu on ykköskriteeri, ja oikein käytettynä järjestelmä on pitkäikäinen. Pihatukun kautta sinun on mahdollista saada edullinen aurinkoenergia yhdellä kertaa kotiin toimitettuna.

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy