Lataa

LATURIT JA SÄÄTIMET

LATURIT JA SÄÄTIMET

INVERTTERILLÄ MUUNNAT AURINKOSÄHKÖN VAIHTOSÄHKÖKSI

Aurinkosähkö on ekologinen tapa tuottaa omaa sähköä. Aurinkosähköjärjestelmä on järkevä valinta mökille, tai omakotitaloon pienentämään kodin sähkölaskua. Aurinkokennot tuottavat tasasähköä, joka täytyy muuttaa vaihtosuuntaajan eli invertterin avulla vaihtosähköksi. Vaihtosähkö on sähköä, mikä kulkee myös sähköverkossa. Akkuun ladattava aurinkosähkö taas tarvitsee tasavirtaa.

Tavallisen invertterin lisäksi markkinoilla on kattavia monitoimilaitteita, jotka sisältävät invertterin lisäksi laturin sekä lataussäätimen. Invertterin muuttamalla vaihtovirralla voi käyttää tavallisia kodin sähkölaitteita. Aurinkosähköjärjestelmän akusto taas ladataan laturilla. Aurinkopaneeli yhdistetään akustoon lataussäätimen avulla. Lataussäädin estää akun ylilataantumisen ja syväpurkaantumisen sekä virran vuotamisen takaisin aurinkopaneeliin.

Aurinkopaneelisäätimet, laturit ja monitoimilaitteet aurinkopaneeleillesi toimittaa Pihatukku. Pihatukun valikoimasta löytyvät säätimien lisäksi kaikki mitä tarvitset omaan aurinkosähkön tuotantoon. Aurinkopaneelit, akut ja tarvikkeet edulliseen hintaan. Kysy neuvoa asiakaspalvelustamme ja nautit pian omasta, puhtaasti tuotetusta sähköstä.

Tarkastele Taulukko Lista

13 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

13 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy