HARVIA LINEAR 22 LS/RS KIUKAIDEN SUOJASEINÄ, TÄYSI

KOTIINTOIMITUS 10€ TOIMITUSAIKA 5-12 PV

Arvostele tuote ja voita tuotepalkinto
229,00 €
VALITSE OMINAISUUDET JA TOIMITUSTAPA

HARVIA 22 KIUKAIDEN SUOJASEINÄ, sivu

Musta 22 kiukaan tyyliin mukainen suojaseinä täysi, joka käy Harvia 22 -mallin kiukaisiin. Suojaseinä on asennettavissa kummalle puolelle kiuasta tahansa.

Harvian puulämmitteisten kiukaiden suojaseinät pienentävät huomattavasti suojaetäisyyksiä palaviin materiaaleihin – käytännössä kiuas siis mahtuu pienempään tilaan. Suojaseinä kiinnittyy kiukaaseen ja sen muoto mukailee kiukaan muotoja, joten kokonaisuus on linjakas. Suojaseinät ovat kiuasmallikohtaisia, joten kompromisseja ei ole tarvinnut tehdä muotoilussa tai suojauskyvyssä.

Puukiukaan suojaseinä Harvia WL585 täysi

  YHTEENSOPIVAT KIUKAAT

  • Harvia 22 RS
  • Harvia 22 LS
  • Harvia Linear 22 RS
  • Harvia Linear 22 LS

  NOPEAT JA HELPOT TOIMITUKSET

   

  • Varastotuotteiden toimitus tai kotiintoimitus 1-3 vrk
  • Rakennusten kotiintoimitus pääsääntöisesti 1-4 viikossa
  • Saatavilla myös nosturiautopurku isommille paketeille (nosto suoraan loppusijoituspaikan viereen) 
  • Kotiinkuljetuksissa kuljettaja soittaa etukäteen ja sopii jakoajankohdan
   
  Tuotteiden tilaaminen Pihatukusta kotiin tai vapaa-ajan asunnon yhteyteen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Tutustu laajaan valikoimaan 24 h, ihastu tuotteeseen ja tilaa vaikka suoraan kotisohvaltasi. Toimitamme varastotuotteet nopeasti, jopa 1-3 päivän kuluttua tilauksestasi. Myös isommat tuotteet, esimerkiksi piharakennukset, toimitetaan nopeasti, pääsääntöisesti 1-4 viikon kuluttua tilauksestasi. Voit myös siirtää toimituksen haluamaasi ajankohtaan.

  Ilmoitamme tuotteiden toimitusajat ja -hinnat tuotekorteilla. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan pois lukien pienimmät tuotteet, jotka noudetaan lähimmästä Postista tai Matkahuollon pisteestä. Isommat paketit (esimerkiksi piharakennukset) toimitetaan pääsääntöisesti nosturiautolla, jolloin paketti voidaan nostaa suoraan loppusijoituspaikan viereen, mihin vain auton nosturi yltää. Tuotekortilla on maininttu, jos tuotteelle on saatavilla nosturiautopurku.

  Kotiinkuljetuksissa rahdinkuljettaja soittaa sinulle etukäteen ja sopii parhaiten sopivan jakoajankohdan suoraan kanssasi. Tuotteet toimitetaan suojapakkauksiin pakattuna rekka-autotien päähän.

  Huom. Rakennustilauksissa on tapauskohtainen rahtihinta silloin, kun toimituspaikka sijaitsee Lapissa tai saaristossa. Jos toimitusosoite sijaitsee alla olevissa postinumeroissa, kysy rahtia asiakaspalvelustamme 010 440 9144 tai osoitteesta asiakaspalvelu@pihatukku.fi

  • Turku 21650 - 21770
  • Turku 23300 - 23399
  • Turku 22720 - 22950
  • Turku 25900 - 25999
  • Maarianhamina 22100 - 22710
  • Kemi 95600 - 95999
  • Rovaniemi 97200 - 97599
  • Rovaniemi 98200 - 99999
  RAKENNUSTEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

  Tilatessasi rakennuksen, toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle ja selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme 010 440 9144 (ark. 9-17) tai asiakaspalvelu@pihatukku.fi (Pyrimme tekemään tuotekortin havainnekuvista mahdollisimman hyvin lopullista tuotetta kuvaavia, mutta huomioithan, että tuotekortin havainnekuvat voivat poiketa jonkin verran lopullisesta toimitussisällöstä.)

  Kysy kauttamme myös asennusta! Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

   

  MONIPUOLISET MAKSU- JA OSAMAKSUTAVAT SEKÄ RAHOITUSMAHDOLLISUUDET

  • Helppoa ostamista! Kaikki yleisimmät verkkomaksut ja luottokortit käytössä!
  • Erittäin edulliset rahoitusvaihtoehdot. 3kk koroton maksuaika ja käsiraha 0€
  • Rahoituspäätös suoraan verkosta

  Hae pihatukku rahoitusta 2 500 - 50 000 eurolle TÄSTÄ! 

   
  Op-rahoitus   

   

  Käytössämme on monipuoliset maksu- ja osamaksutavat. Pihatukku.fi -verkkokaupassa maksaminen onnistuu helposti verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten (esimerkiksi OP:n ja Svea Ekonomin) kanssa ja olemme neuvotelleet edulliset rahoitusluotot verkkokaupastamme tehtäville ostoksille. Kaikissa osamaksuvaihtoehdoissa voit itse vaikuttaa millaisella takaisinmaksuaikataululla ja summilla maksat ostostasi ja saat tuotteet käyttöösi ennen niiden maksamista.

  PIHATUKKU RAHOITUS

   

  • 2500 – 50 000€ summalle
  • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
  • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

  Pihatukusta voit ostaa jopa 3 kuukauden korottomalla maksuajalla, jonka jälkeen lasku voidaan maksaa kerralla pois ilman korkokuluja, tai jatkaa maksua sopivissa kuukausierissä.

  Rahoitushakemuksen voi tehdä suoraan verkossa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. Rahoituspäätös haetaan etukäteen luotonantajan (Pihatukku-rahoitus/OP) verkkopalvelussa. Rahoitushakemuksen pääset täyttämään täällä: Pihatukku rahoitus

  Rahoituspäätös tulee muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit palata verkkokauppaan viimeistelemään tilauksesi valitsemalla ostoskorissa maksutavaksi Pihatukku rahoitus. Huom. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen, vaan tilaus tehdään loppuun vasta tämän jälkeen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

  Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 euroa kuukaudessa. Lainan perustamismaksu on 0 euroa.

  Lainan minimimäärä on 2 500 euroa ja maksimäärä 50 000 euroa. Pihatukku-rahoituksen tarkemmat tiedot ja ehdot ovat luettavissa rahoitushakemuksen avaussivulla.

  SVEA ERÄMAKSU

   

  • 5000€ asti
  • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
  • Maksuaikaa 36 kk saakka

  Svea erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Osamaksu-/rahoituspäätös myönnetään suoraan verkkokaupan kassalla henkilötunnusta käyttäen. Svea erämaksu on helppo ja turvallinen.

  Erämaksu maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, perustamis- ja käsittelykulun sekä luoton lyhennyksen. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun maksuajan perusteella.

   

  Esimerkkilaskelmia todellisesta vuosikorosta:

  Luotto 1 000 €, maksuaika 3 kk.

  Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 0,0 %.

  Luottokustannukset yhteensä 0 €, todellinen vuosikoro 3,05 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 000 €.

  Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

   

  Luotto 1 000 €, maksuaika 12 kk. 

  Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 19,95 %.

  Luottokustannukset yhteensä 116,33 €, todellinen vuosikoro 22,93 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 116,33 €.

  Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

   

  Tutustu etukäteen luoton ehtoihin ja tallenna ja/tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

   

  SVEA LASKU 

  • 5000€ asti 
  • Vähintään 14 päivää maksuaikaa 
  • Mahdollisuus muuttaa luotoksi 

  Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, pelkkä henkilötunnus riittää. Kun valitset kassalla maksutavaksi Svea laskun, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa vasta saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi tuotteen palkkapäivää odottamatta. 

  Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. 

   

  Laskun muuttaminen luotoksi 

  Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. 

  Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi. Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi. 

  TAKUU OSTAJAN TURVAKSI


  Kaikilla Pihatukussa myytävillä tuotteilla on vähintään 12 kk:n materiaali- ja tuotevirhetakuu, ja noudatamme normaaleja kuluttajansuojan ehtoja. Useilla myynnissä olevilla tuotteilla takuu on myös paljon pidempi, pisimmillään jopa 25 vuotta. Tavarantoimittajien tuotteissa noudatamme tavarantoimittajien antamia takuuaikoja ja -ehtoja. Hirsirakennuksissa noudatamme Hirsitaloteollisuuden yleisiä sopimusehtoja. Tutustu sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

  TAUKUUEHDOT PIHATUKUN OMILLE RAKENNUKSILLE JA MUILLE TUOTTEILLE

  Pihatukku myöntää oman tuotannon tuotteille alla olevien takuuehtojen mukaisen takuun.

  1.LAAJUUS JA VOIMASSAOLO:

  Pihatukun takuu kattaa materiaali- ja tuotevirheet oman tuotannon tuotteille. Takuu koskee vain Pihatukusta ostettuja tuotteita.

  2. TAKUUN SISÄLTÖ JA ALKAMINEN:

  Valintansa mukaan Pihatukku voi veloituksetta vaihtaa/toimittaa uuden tuotteen tai tuotteen osan virheellisen takuunalaisen tuotteen tai osan tilalle. Takuun perusteella ei korvata kuljetuskustannuksia, vuokrauskuluja, aiheutuneesta haitasta johtuneita kuluja, eikä muitakaan välillisiä tai välittömiä kustannuksia tai vahinkoja. Tämä takuu kattaa seuraavat Pihatukun omat tuotteet 12 kk:n takuuajalla:

  • Rakennukset
  • Ovet ja Ikkunat
  • Puutavara
  • Sisustustuotteet

   Takuu katsotaan alkaneeksi siitä päivästä, kun Pihatukku toimittaa tuotteen kuluttajalle. Tuotteen vaihtaminen uuteen tai vähäinen käyttö eivät pidennä takuuaikaa.

  3. TAKUUTODISTUS:

  Ostokuitti toimii takuutodistuksena ja on takuutapauksessa esitettävä Pihatukulle.

  4. TAKUUKORJAUKSET:

  Ilmoitus tuotteessa olevasta virheestä on tehtävä Pihatukulle sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@pihatukku.fi. Virheilmoitus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa. Virheen kuuluminen takuun piiriin ratkaistaan Pihatukun tai tämän valtuuttaman jälleenmyyjän tarkastuksen yhteydessä. Pihatukku voi pyytää virheellisiä tuotteita tutkimuksiinsa ennen takuuasian lopullista ratkaisemista.

  5. TAKUUN RAJOITUKSET:

  Takuu ei korvaa normaalia kulumista, asianmukaisen huollon puutteesta tai muusta tuotteen virheellisestä käytöstä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuvia vaurioita.

  Muun muassa seuraavat tilanteet aiheuttavat takuun raukeamisen välittömästi:

  • Tuote on asennettu väärin tai asennusohjeiden vastaisesti
  • Tuotetta on käytetty virheellisesti
  • Tuotteen takuuaika on mennyt umpeen

  6. KULUTTAJANSUOJASÄÄNNÖKSET

  Pihatukku ottaa huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset kuluttajansuojasta, eikä tämä takuu vähennä lain asettamia kuluttajan oikeuksia.

   

  AJANKOHTAISTA

  AMMATTITAITOMME TUKENASI

  Asiakaspalvelumme on sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme kysymyksissäsi.

  • Soita 010 440 9144 (ark. 9-17)
  • Laita viestä Whatsapp-sovelluksella Whatsapp 040 183 1222 
  • Laita sähköpostia asiakaspalvelu@pihatukku.fi
  • Kysy chatissa (ark. 9-17)

  Pihatukun asiakaspalvelu auttaa kaikissa rakennuksiin, tulisijoihin ja muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan tai asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa muu mieltä askarruttava asia, ota yhteyttä.  Puhelinpalvelumme 010 440 9144 sekä verkkokaupan chat ovat avoinna arkisin klo 9-17. Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pihatukku.fi

  Kysy myös asennusta tuotteellesi

  • Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme

  Rakennusten lupakuvat ja asennusohjeet

  • Tilatessasi rakennuksen toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle, selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme.

  Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

  Pihatukku Facebook    Pihatukku instagram

   
  Tälle tuotteelle ei ole vielä lisätty artikkelia
  Kirjoita arvostelu

  Arvostele tuote tai anna palautetta verkkokaupastamme ja voita 50€ lahjakortti!

  Lue lisää...

  Arvomme kuukausittain 50€ lahjakortin uusien tuotearvosteluiden ja palautteiden antajien kesken. Muista kirjatua sisään ennen kuin arvostelet tuotteen, jotta osallistut arvontaan. Palautetta verkkokaupastamme voi antaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@pihatukku.fi. Palautteesi on meille erityisen tärkeää, jotta voisimme palvella jatkossa sinua ja muita asiakkaita entistä paremmin.

  HARVIA LINEAR 22 LS/RS KIUKAIDEN SUOJASEINÄ, TÄYSI
  Arvostele
  © 2020 Pihatukku Finland Oy
  HARVIA LINEAR 22 LS/RS KIUKAIDEN SUOJASEINÄ, TÄYSI lisätty ostoskoriin