Lataa

Puukiukaat

Puukiukaat

KOTIMAINEN PUUKIUAS SÄILYTTÄÄ SUOSIONSA

Suomi on miljoonien saunojen maa. Sauna on tärkeä osa kansallista identiteettiämme. Saunomisella on merkittävä rooli osana suomalaisten rentoutumista ja yhdessäoloa. Saunassa on aikaa pysähtyä ja nautiskella hyvästä olosta pitkään.

Saunan sydämenä hehkuu kiuas. Suomalaisten silmissä perinteinen kotimainen puukiuas on luonnollisesti suosikkiasemassa. Puulämmitteinen kiuas tuo polttopuiden pilkkomisen ja sytyttämisen kautta oman osansa saunatunnelmaan valmistautumisessa. Nykytrendien mukainen puukiuas loihtii suuren kivimääränsä turvin yhä pehmeämmät ja laadukkaammat löylyt vaativienkin saunojien iloksi.

Pihatukun valikoimasta löytyvät huippulaadukkaat kotimaiset puukiukaat edullisesti suoraan tehtaalta, tarjoten näin tilaan, tarpeeseen, tyyliin ja tunnelmaan sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten perinteinen lauantai-illan saunan lämmittäjä tai laatua arvostava aktiivisaunoja, löytyy valikoimasta parhaimmat tuotemerkit ja juuri sinulle sopiva puukiuas tarjous.

Suosittu ja järkevä vaihtoehto sähköttömän pihasaunan tai mökkisaunan kiukaaksi on puukiuas Harvia 20 ES Pro. Se on tyylikäs ja käytännöllinen puukiuas vesisäiliöllä, joka kuvastaa hyvin vahvaa suomalaista käsityöosaamista. Design-kiuas valtavalla kivimäärällä soveltuu taas modernimpaankin saunaan. Kiuas-takka yhdistelmäkiukaassa yhdistyvät sitä vastoin nerokkaasti takka ja kiuas. Se säästää tilaa saunasta ja on siistimpi käyttää. Lisäksi se tuo pukuhuoneeseen elävän tulen tunnelmaa. Hybridikiukaat voivat taas hyödyntää energialähteenään sekä puuta että sähköä. Kiuas voidaan lämmittää perinteisesti puita polttamalla tai vaivattomasti nappia kääntämällä.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 76)

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  STOVEMAN 13 PUUKIUAS 6-13m3, lasiluukku
  STOVEMAN 13 PUUKIUAS 6-13m3, lasiluukku
  299,00 €

  Tai 10 € / kk

  Arvio:
  100%
 2. Tarjous
  HARVIA 16 PUUKIUAS, 6-16 m³ saunaan
 3. Tarjous
  HARVIA M3 PUUKIUAS, 6-13m2 saunaan
 4. Tarjous
  NARVI NC 16, Laadukas kotimainen puukiuas
 5. Tarjous
  NARVI 50 PUUKIUAS, 45–70m³ saunoihin
 6. Tarjous
  NARVI 30 PUUKIUAS, 20–35m³ saunoihin
  NARVI 30 PUUKIUAS, 20–35m³ saunoihin
  1 970,00 €

  Tai 73,11 € / kk

 7. Tarjous
  NARVI LÖYLYMESTARI PUUKIUAS, 10–25m³ saunoihin
 8. Tarjous
  NARVI NC 24, Laadukas kotimainen puukiuas
 9. Tarjous
  NARVI NC 20, Laadukas kotimainen puukiuas
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 76)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy