Lataa

Sähkökiukaat

Sähkökiukaat

SÄHKOKIUAS ON VAIVATON KÄYTTÄÄ JA PARHAIMMILLAAN HETI KÄYTTÖVALMIS

Sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriperintöön. Saunalla on tärkeä paikka niin suomalaisten arjessa kuin juhlassakin. Suomalainen sähkökiuas on vaivaton ja nopea käyttää. Se sopii kaikenlaisiin koteihin ja sähköllä varustettuihin mökkeihin. Saunatrendeissä näkyvät vahvasti laatu, tyyli ja suomalaisuus. Sähkökiukaissa suositaan tällä hetkellä suuren kivimäärän omaavia design-kiukaita ja pilarikiukaita, joissa näkyvillä olevat kiuaskivet tuovat tyyliä ja näyttävyyttä sekä luovat luonnollista tunnelmaa. Sähkölämmitteinen kiuas, jossa on iso kivitila takaa nautinnollisen pehmeät ja laadukkaat löylyt.

Parhaimmillaan sähkökiuas on heti käyttövalmis, mutta yleensä löylyihin päästään, kun päälle napsautettu kiuas on lämmennyt. Heti käyttövalmiit kiukaat ovat sähkölämmitteisiä ja aina valmiustilassa olevia kiukaita. Käytännössä kiuas on lämmin heti ja sauna lämpiää, kun kansi avataan. Suosittu ja edullinen vaihtoehto kiukaaksi on sähkökiuas Harvia, jossa hinta ja laatu kohtaavat samalla saunojaa lämmittäen. Tämä tyylikäs seinälle asennettava Harvia-sähkökiuas on erinomainen sähkökiuas pieneen saunaan. Kiuas soveltuu toki suurempaankin saunaan, koska saunan koon mukaan on valittavissa oikea sähkökiukaan teho.

Jos kaipaat taas toisaalta sähkökiukaan vaivattomuutta, mutta haluat välillä nauttia puukiukaan tunnelmasta on puu-sähkökiuas -yhdistelmä sinulle sopiva vaihtoehto. Pihatukun valikoimasta löytyy jokaiseen suomalaiseen saunaan sopiva ja edullinen sähkökiuas-tarjous.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 141)

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 141)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy