Lataa

AGGREGAATIT JA VESIPUMPUT

AGGREGAATIT JA VESIPUMPUT

AGGREGAATTI JA VESIPUMPPU APUNASI

Aggregaatin avulla saat tuotettua energiaa myös siellä, missä ei ole saatavilla sähkövirtaa. Tehokas ja hiljainen aggregaatti tuo virtaa kätevästi esimerkiksi mökille tai karavaanarin ja veneilijän tarpeisiin. Vesipumpun avulla saat veden mökkikäyttöön tai vaikkapa puutarhaasi vaivattomasti.

Voit sijoittaa aggregaatin pysyvälle katetulle paikalle vapaa-ajan asunnollesi tai mikäli tarvitset liikuteltavaa virtalähdettä, pyörillä ja kantokahvalla varusteltu kevyempi vaihtoehto on paras valinta. Liikuteltavan aggregaatin avulla voit tehdä töitä koko piha-alueella, kun käytät sähkökäyttöisiä koneita. Osa aggregaateistamme toimivat myös etäkäyttöisesti (käynnistys ja/tai sammutus). Aggregaatti toimii myös varavirtalähteenä kaikkialla.

Pihatukun valikoimista löydät myös käyttöösi kätevät vesipumput. Pumppu helpottaa askareitasi kotona, puutarhassa, vapaa-ajan asunnolla tai eläintenhoidossa. Uppopumppu voidaan upottaa kokonaan veteen tai muuhun nesteeseen ja on siirrettävissä paikasta toiseen. Uppopumppu työntää vettä putkeen ylöspäin. Vedenkäyttöä voit helpottaa myös kaivopumpun tai vesiautomaatin avulla.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 21)

Sivu
/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 21)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy