Lataa

TERASSILASIT

TERASSILASIT

LAADUKAS PIHA-AITA RAJAA PIHAN, TARJOAA NÄKÖSUOJAA JA ON ILO SILMÄLLE

Piha-aitoja käytetään pääasiassa piha-alueiden rajaukseen sekä näkösuojana, mutta parhaassa tapauksessa aita voi olla myös visuaalinen elementti, joka viimeistelee pihasi ilmeen.

Helpoin ja nopein tapa pihan aitaamiseen on aidan perustaminen valmiista elementeistä: mittaat vain aidattavan alueen pituuden, tilaat tarvitsemasi määrän aitaelementtejä ja tolppia, ja ei kun aitaa pystyttämään!

Valikoimastamme löytyy sopiva aitaelementti jokaiseen pihaan: mummonmökin pihaan istuu parhaiten Pikku-Akselin kaltainen perinteisen tyylinen aitaratkaisu, kun taas modernin kivitalon pihassa parhaalta näyttää sirompi aita, jollainen rakentuu käden käänteessä esimerkiksi Tuomas- tai Juhani-aitaelementeistä. Neutraalimman tyylistä aitaa etsivälle suosittelemme Aleksi- tai Olavi-piha-aitaelementtejä.

Valikoimastamme löytyvät aitaelementit ovat kotimaisen Metsolan Piha ja Puu Oy:n laatutyötä. Kaikki aitaelementit on valmistettu korkealaatuisesta hienosahatusta kuusilaudasta. Kontrolloiduissa olosuhteissa valmistetut aitaelementit ovat mittatarkkoja, ja elementin pituus ja paneelin rakoväli on mitoitettu optimaalisiksi liiallisen tuulikuorman ehkäisemiseksi.

Aidan suurin sallittu korkeus (ilman toimenpidelupia) tulee aina tarkastaa oman kunnan rakennusvalvonnasta, sillä rakennusmääräykset vaihtelevat kunnittain. Yleisimmin suurin sallittu kokonaiskorkeus kadun vastaisilla alueilla on 120 cm ja tonttien välisillä aidoilla 160 cm. Aitojen kokonaiskorkeus sisältää myös maavaran, jota kannattaa olla noin 20 cm, jolloin aluskasvillisuus ei kasva aitaan kiinni.

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy