Lataa

Halkomakoneet ja tarvikkeet

Halkomakoneet ja tarvikkeet

POLTTOPUUT NOPEASTI JA EDULLISESTI HALKOMAKONEELLA

Halkomakonetta, eli klapikonetta käytetään polttopuiden pilkkomiseen. Klapikone on hyvä valinta silloin, kun polttopuuta on tarpeen tehdä isompi määrä, esimerkiksi puulämmitteiseen saunaan tai asunnon tulisijaan. Itse tehdyt polttopuut tulevat käytössä edulliseksi, halkomakoneella voit siis säästää selvää rahaa!

Markkinoilla olevista vaaka- ja pystymallisista halkomakoneista kevyt vaakamalli on huomattavasti yleisempi. Kevyet, sähköllä tai polttomoottorilla varustetut halkomakoneet on näppärä ottaa tarpeen tullen esille ja siirtää syrjään kun työt on tehty. Isoja klapikoneita saa myös yhteensopivana traktoriin. Traktorin perään asennettava halkomakone pyörii tällöin traktorin moottorin voimasta.

Pihatukku toimittaa suositut ja laadukkaat Timco-merkkiset halkomakoneet pihallesi nopealla aikataululla. Valitse mallistosta pihallesi sopivin Timco, sähkökäyttöisenä tai polttomoottorilla varustettuna. Huippusuosittu Timco 7 pikahalkomakone on jopa kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone. Muista myös aggregaatit ja muut varaosat, joilla saat sähkökäyttöiseen klapikoneeseesi virtaa vaikka omalla metsäpalstallasi.

Tarkastele Taulukko Lista

8 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  TIMCO 7T 51CM PIKAHALKOMAKONE JALOILLA
 2. Tarjous
  TIMCO 8T 52CM HALKOMAKONE JALOILLA
 3. Tarjous
  TIMCO 6T 52 CM HALKOMAKONE JALOILLA
 4. Tarjous
  TIMCO 28T 61CM POLTTOMOOTTORI PIKAHALKOMAKONE
 5. Tarjous
  TIMCO 22T 61CM POLTTOMOOTTORI PIKAHALKOMAKONE
 6. Tarjous
  HALONHALKAISIJA MARIE
  HALONHALKAISIJA MARIE
  159,00 €

  Tai 14 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

8 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy