Lataa

HALKOMAKONEET JA OKSASILPPURIT

HALKOMAKONEET JA OKSASILPPURIT

POLTTOPUUT NOPEASTI JA EDULLISESTI HALKOMAKONEELLA

Halkomakonetta, eli klapikonetta käytetään polttopuiden pilkkomiseen. Klapikone on hyvä valinta silloin, kun polttopuuta on tarpeen tehdä isompi määrä, esimerkiksi puulämmitteiseen saunaan tai asunnon tulisijaan. Itse tehdyt polttopuut tulevat käytössä edulliseksi, halkomakoneella voit siis säästää selvää rahaa!

Markkinoilla olevista vaaka- ja pystymallisista halkomakoneista kevyt vaakamalli on huomattavasti yleisempi. Kevyet, sähköllä tai polttomoottorilla varustetut halkomakoneet on näppärä ottaa tarpeen tullen esille ja siirtää syrjään kun työt on tehty. Isoja klapikoneita saa myös yhteensopivana traktoriin. Traktorin perään asennettava halkomakone pyörii tällöin traktorin moottorin voimasta.

Pihatukku toimittaa suositut ja laadukkaat Timco-merkkiset halkomakoneet pihallesi nopealla aikataululla. Valitse mallistosta pihallesi sopivin Timco, sähkökäyttöisenä tai polttomoottorilla varustettuna. Huippusuosittu Timco 7 pikahalkomakone on jopa kuusi kertaa nopeampi kuin tavallinen hydraulinen halkomakone. Muista myös aggregaatit ja muut varaosat, joilla saat sähkökäyttöiseen klapikoneeseesi virtaa vaikka omalla metsäpalstallasi.

Tarkastele Taulukko Lista

15 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

15 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy