Lataa

Pöydät

Pöydät

LAADUKAS PUUTARHAPÖYTÄ HOUKUTTELEE VIIHTYMÄÄN

Laadukkaat puutarhakalusteet luovat oivan lisähuoneen niin pihapiirin kuin mökille. Iso puutarhapöytä tarjoaa mahdollisuuden syödä hyvin ja viettää aikaa isomman ystäväjoukon kanssa samalla nauttien Suomen kauniista luonnosta. Mikäli tilaa on vähemmän, pienempi pöytäryhmä pihalle, terassille tai parvekkeelle jättää tilaa myös muille tarvittaville kalusteille tai vaikka grillille.

Pihatukun laadukkaasta valikoimasta löytyvät niin trendikäs puupintainen pöytä pihalle kuin ympäri vuotista käyttöä kestävä upea betoninen terassipöytäkin komistamaan pihaasi. Tyylikkäät ja ajattomat puiset pihakalusteet sopivat kauniin puupintansa turvin hyvin mökille tai kotipihaan. Puupintainen pihapöytä tarvitsee ajan myötä säännöllistä huoltotyötä, mutta tyylikäs ja kestävä betonilankkupöytä on täysin huoltovapaa ja satunnainen puhdistaminen riittää.

Polyrottinkinen puutarharyhmä on säänkestävä ja helppohoitoinen, joten se on helppo pitää puhtaana. Keveytensä vuoksi polyrottinkiset puutarhakalusteet voidaan tarpeen tullen siirtää helposti syrjään tai varastoon talven ajaksi.

Olipa haaveenasi sitten puinen, betoninen, lasinen tai polyrottinkinen puutarhapöytä, löytyy Pihatukun laajasta valikoimasta sopiva pöytä terassille tai terassipöytä pihallesi. Pihatukku toimittaa pöydät ja pöytäryhmät nopeasti ja vaivattomasti kotipihaasi ympäri Suomen.

Tarkastele Taulukko Lista

5 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

5 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy