Lataa

KODINKONEET

Kaasuliedet ja uunit
Kaasujääkaapit ja pakastimet
Vedenlämmittimet
12V kodinkoneet
KODINKONEET

KÄYTTÖMUKAVUUTTA MÖKILLE

Mikäli mökillä vietetään paljon aikaa, varustelutaso ja erityisesti keittiön käyttömukavuus korostuvat. Vapaa-ajan asunnon arkimukavuutta saat nostettua Pihatukun mökkilaitteilla. Käyttömukavuutta mökillesi saat kätevästi mökkilämmittimellä, jota voi ohjata ajastimella tai GPRS-teknologiaa hyödyntäen kaukokäynnistyksellä.

Käyttötarkoituksesta riippuen kodinkoneet auttavat rentoutumaan mökillä tai niin halutessasi voit nauttia hienon illallisen teosta mökkikeittiössä. Esimerkiksi minikeittiön tai aurinkovedenlämmittimen avulla et enää tunne olevasi työleirillä. Useissa vapaa-ajan asunnoissa on sähkö. Laitevalinnoilla voit vaikuttaa energiankulutukseen ja uusiutuvien luonnonvarojen käyttöön. Valikoimissamme on myös 12 voltin sähkövirralla toimivia laitteita, joiden energialähteenä voi käyttää aurinkoenergiaa. Sähköttömän mökin voi varustaa kaasukäyttöisillä kodinkoneilla, kuten esimerkiksi kaasu-uunilla, -hellalla, -jääkaapilla tai -vedenlämmittimellä.

Kodinkonehankinnoissa huomioidaan, tuleeko tilaan sähkö tai onko olemassa veden tulo- ja viemärijärjestelmää. Huomioi myös laitteiden lämpötilavaihteluiden kestävyys, riippuen siitä onko vapaa-ajan asunto talviaikaan kylmä vai peruslämpöinen.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 39)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  KAASU-UUNI CHEF 60, musta
  KAASU-UUNI CHEF 60, musta
  459,00 €

  Tai 25 € / kk

 2. Tarjous
  KAASUHÄLYTIN 12V/230V
  KAASUHÄLYTIN 12V/230V
  35,00 €

  Säästä 5.1 €

 3. Tarjous
  SUNWIND CUISINE JÄÄKAAPPI 12V, 50 L
 4. Tarjous
  KAASUJÄÄKAAPPI SUNWIND VENTUS 225
  KAASUJÄÄKAAPPI SUNWIND VENTUS 225
  1 389,00 €

  Tai 50 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 39)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy