Lataa

12V kodinkoneet

12V kodinkoneet

TARPEELLISET KODINKONEET MÖKILLE TAI MATKAILUUN HELPOTTAVAT LOMAILUA HUOMATTAVASTI

Nykyaikaisten ja ekologisten energiajärjestelmien suosio kasvaa voimakkaasti. Aurinkoenergian hyödyntäminen on selkeästi kasvava trendi myös kuluttajamarkkinoilla. Aurinkosähkö on puhdasta, edullista ja uusiutuvaa energiaa. Tarpeelliset kodinkoneet mökille, vapaa-ajan asunnolle tai asuntovaunuun helpottavat lomailua huomattavasti. Laadukkaat 12V-kodinkoneet mökille, veneeseen ja paikkoihin, joissa akkuvirtaa on tarjolla, auttavat nauttimaan lomasta aivan eri tavalla.

Pihatukun valikoimasta löydät nykyaikaiset ja tarpeelliset akku-kodinkoneet. Valikoima tarjoaa modernit ja laadukkaat jääkaapit, pakastimet ja liesituulettimet, sekä muut 12V-kodinkoneet. Erityisesti asuntovaunuiluun tai veneilyyn suunniteltu matkajääkaappi tai matkapakastin, toimivat akkuvirran ohella myös verkkovirralla tai kaasulla, joten ne toimivat myös mökillä, jossa ei ole sähköä saatavilla.

Pihatukulta löydät sopivat 12V-kodinkoneet, jotka on suunniteltu toimimaan sujuvasti myös aurinkoenergiajärjestelmien kanssa. Nämä vähän energiaa kuluttavat akkukodinkoneet pitävät ruokatavarat ja juomat viileinä ilmaisella energialla.

Pihatukku toimittaa 12V-kodinkoneet ja kodinkoneet mökille nopeasti ja vaivattomasti ympäri Suomen. Jos kaipaat lisätietoa, mitkä kodinkoneet aurinkopaneelien kanssa toimivat, on Pihatukun asiakaspalvelu tukenasi.

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy