Lataa

PALJUT

PALJUT

PALJU KERÄÄ YSTÄVÄT YHTEEN

Palju on paikka, jossa kaikki viettävät mielellään aikaa. Jokaisella lienee vuosien varrelta jokin ihana paljukokemus, jota muistelee lämmöllä. Ulkopalju kruunaa niin leppoisan kesälomaillan kuin hektisen työpäivänkin. Paljussa rentoutuminen sopii moneen eri tilanteeseen, eikä ikinä ole huono hetki rentoutua paljussa! Onkin kannattavaa hankkia palju pihaan, niin pääsee aina halutessaan rauhoittumaan lämpimään veteen.

Oma palju mahdollistaa ihanien kokemuksien syntymisen. Parhaat hetket elämässä liittyvätkin laatu-aikaan yhdessä ystävien ja perheen kesken. Paljussa vietettyjä hetkiä muistelee vuosienkin jälkeen. Hanki palju terassille, niin pääset luomaan ikimuistoisia kokemuksia itselle ja läheisille!

Paljun hankkiminen on helppo projekti, nimittäin paljua varten ei tarvitse rakennuslupia. Lisäksi paljun käyttö on helppoa ja onnistuu varmasti keneltä tahansa. Paljun lämmitys tapahtuu paljun kamiinan avulla. Vesi lämpenee perinteisesti polttopuiden avulla.

Palju on hyvä keino saada ripaus luksusta omaan elämään. Lämpöinen vesi rentouttaa mielen ja ruumiin. Mikä parasta, vierelle mahtuu ystäviä jakamaan kokemuksen kanssasi. Palju kokoaa ystävät yhteen ja paljuillat ovat kaikkien suosikkeja!

Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy