Lataa

Paneelit ja puutavara

TUPPEENSAHATTU LAUTA TUO TILAAN YKSILÖLLISTÄ ILMETTÄ

Puu on täysin luonnollinen ja uusiutuva rakennusmateriaali. Perinteinen suomalainen hirsi kestää tunnetusti oikein käytettynä useiden sukupolvien ajan. Laadukas kotimainen puutavara tarjoaa mahdollisuuden rakentamiseen ja remontointiin kotona ja mökillä. Pohjoisen puusta sahatut laudat, paneelit ja lankut mahdollistavat kodin, pihasaunan tai kesämökin remontin onnistumisen.

Laadukas tuppeensahattu lauta tuo remontoitavaan tilaan upean ulkonäön ja yksilöllisesti käsityönä parkatut muodot. Kun mökin tai pihasaunan sisäkattoon halutaan vaihtaa uudet paneelit, voidaan hyödyntää tuppeensahattua lautaa, jolloin tilaan saadaan uutta luonnollista ilmettä. Pihatukun valikoimasta löydät huippulaadukasta tuppeensahattua haapalautaa.

Tuppeensahattu haapa on erinomainen vaihtoehto juuri sisäkatoissa, saunaosastoilla tai vaikka metsästysmajoilla. Valikoiman tuppeensahattua lankkua voidaan käyttää taas vaikka saunan lauteiden tekemiseen. Jämäkkä tuppeensahattu lankku ei notku isommankaan saunojaporukan alla.

Kun olet remontoimassa tai rakentamassa kotia, pihasaunaa tai mökkiä, löytyy Pihatukun valikoimasta sopivat paneelit ja puutavara toteuttaa remonttiunelmiasi. Pihatukku toimittaa paneelit ja puutavaran helposti ja nopeasti haluamaasi osoitteeseen.

Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

1 tuote

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy