Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

PIHAN SOMISTUS JA MAISEMOINTI

PIHAN SOMISTUS JA MAISEMOINTI

LUONNOLLINEN KUNTTA TAI KESTÄVÄ SIIRTONURMI TUOVAT VAIHTOEHTOJA PIHAN MAISEMOINTIIN

Suomalaisten kotien ja mökkitonttien pihoilla kasvaa perinteisesti nurmikko. Kun pihanurmesi on kulunut tai tarvitset näyttävän nurmikon uuden kotisi pihamaalle, on kotimainen siirtonurmi vaivaton, nopea ja kestävä vaihtoehto pihasi maisemointiin. Luonnollinen Kainuun kuntta eli metsänpohjamatto mahdollistaa taas, että voit luopua ruohonleikkuristasi ja nauttia aidosta vuoden aikojen mukaan värjäytyvästä metsämaisemasta omalla pihallasi. Kunttaa hyödyntämällä saat samalla luonnollisen marja-apajan tontillesi.

Helppohoitoinen keinonurmi on uutta nurmea kaipaaville erinomainen vaihtoehto. Helposti asennettava ja Suomen olosuhteisiin suunniteltu tekonurmi kestää hyvin käyttöä ja säilyttää upean vihreän värinsä vuodesta toiseen. Tekonurmimatto on valittavissa eri nukan korkeusluokissa, joten se mahdollistaa monipuolisten virkistysalueiden tai kotipihan oman puttausgreenin tekemisen.

Varsin yleisesti luullaan, että siirtonurmen hinta on huomattavasti kylvönurmikkoa kalliimpi. Siirtonurmikon hinta on vähäisemmän työmäärän, nopeamman käyttöönoton ja tasaisen lopputuloksen turvin kokonaisuutena yllättävän edullinen vaihtoehto kylvönurmikolle.

Luonnollinen kunttapiha syntyy varsin vaivattomasti myös omin voimin. Pihatukun siirtonurmen ja kuntan hinta määräytyvät tilauksesi mukaan. Mitä enemmän tilaat, sitä edullisemmaksi kuntan hinta muodostuu. Pihatukun kuntta, siirtonurmi tai tekonurmi ovat hinnaltaan edullisia, kun pihasi kaipaa piristävän uutta tai luonnollista ilmettä. Pihatukku toimittaa tilauksesi helposti ja nopeasti tontillesi. Asiakaspalvelu on apunasi, jos sinulla ilmaantuu mitä tahansa kysyttävää.

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy