Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

ULKOPOREALTAAT

ULKOPOREALTAAT

ULKOPOREALLAS TUO YLELLISEN RENTOUTUMISHETKEN

Miltä kuulostaisi rentoutua poreammeen poreilussa, tähtitaivaan alla, vaikka joka päivä? Lämmitettävä ulkoporeamme mahdollistaa jokapäiväisen aivojen nollauksen. Fiilis on mitä parhain, kun on viettänyt edes hetken ulkoporealtaan syleilyssä! Kun on ulkoporeallas terassilla, ei tarvitse lähteä omaa pihaa kauemmaksi saadakseen upeita elämyksiä omaan arkeen. Elämän ihanuus syntyykin juuri arjen yksinkertaisista, pienistä hetkistä.

Ulkoporeallas on hankinta, jota ei tule varmasti katumaan. Lämpimässä vedessä rentoutumiseen ei kyllästy ikinä. Eri malleilla on omat ominaisuutensa ja jokaiselle käyttäjälle löytyy varmasti hyvä vaihtoehto. Yhteistä kaikille ulkoporealtaille on veden lämpeneminen sähköllä sekä rentouttavat poreet.

Ulkoporeallas tarjoaa rentouttavia hetkiä sekä arkeen että juhlaan. Kiireisen päivän päätteeksi ulkoporealtaan poreilussa rentoutuminen on parasta laatuaikaa. Ulkoporeamme mahdollistaa myös niin kesä- ja talvikemujen järjestämisen. Kukaan ei varmasti sano ei pihajuhlille, jossa on tiedossa ulkoporealtaan poreista nauttimista!

Ulkoporeallas on loistava hankinta etenkin meillä Suomessa. Säällä kuin säällä lämpimän veden sekä poreiden syleilyssä viihtyy varmasti. Kolea syysilma tai kirpakka pakkassää ei vähennä viihtyvyyttä ollenkaan, päinvastoin. Hyvä ulkoporeallas kestää Suomen sääolosuhteet eikä säikähdä perinteisiä räntäsateita.

Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy