Lataa

Ulkovalaisimet

ULKOVALAISIMET TUOVAT PIHAAN TYYLIÄ JA VALOA

Ulkovalaisimia voidaan käyttää paitsi valaisemaan kulkuväyliä ja rakennuksia, myös tuomaan tunnelmaa ja turvaa pihapiiriin. Huolella valitut ulkovalaisimet ovat se viimeinen silaus, jonka pihasi tarvitsee näyttääkseen tyylikkäältä ja viimeistellyltä.

Olemme koonneet verkkokauppaamme monipuolisen valikoiman laadukkaita ulkovalaisimia. Kaikissa valikoimamme ulkovalaisimissa on valonlähteenä pitkäikäiset ja energiapihit led-polttimot, joiden ansiosta ulkovalaistuksen sähkönkulutus pysyy hyvin maltillisena. 

Rakennusten valaisuun valikoimassamme on tarjolla monen tyylisiä seinävalaisimia. Modernia seinävalaisinta etsivää suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Trion Seine-, Cuando- ja Padma-seinävalaisimiin. Jos hakusessa puolestaan on perinteisemmän tyylinen seinävalaisin, kannattaa tutustua Trion Kongo- tai Pecos-seinävalaisimiin. Rustiikkisemman tyylin ystävälle valikoimastamme löytyy Sambesi-seinävalaisin, joka sopii myös erinomaisesti mökille tunnelmantuojaksi.

Korkeat pylväsvalaisimet soveltuvat erinomaisesti pihakäytävien, terassin ja istutusten valaisemiseen. Lyhyemmillä pylväsvalaisimilla saat tuotua pihaasi näyttävyyttä, kun asennat ne esimerkiksi kiviaidan päälle. Valikoimastamme löytyy pylväsvalaisimia moneen makuun: modernimpaa linjaa edustavat Trion Seine- ja Pearl-pylväsvalaisimet, perinteisempää tyyliä taas Kongo- ja Ticino-pylväsvalaisimet.

Useissa valaisimissa on myös sisäänrakennettu on-off-kytkimellä varustettu liiketunnistin ja/tai hämäräkytkin, minkä ansiosta ulkovalaisinten käyttöä on mahdollista rajoittaa siten, että ne palavat vain silloin, kun ulkona liikutaan tai on hämärää. Näin voidaan paitsi säästää sähköä, myös parantaa pihan turvallisuutta. Erityisen ekologista ulkovalaisinratkaisua etsivälle valikoimastamme löytyy myös puhtaasti aurinkoenergialla toimiva ulkovalaisin.

Tarkastele Taulukko Lista

21 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  LED ULKOVALO HÄMÄRÄ- / LIIKETUNNISTIMELLA
  LED ULKOVALO HÄMÄRÄ- / LIIKETUNNISTIMELLA
  Asiakashinta 31,00 € Hinta 45,00 €

  Säästä 14 €

 2. Tarjous
  TRIO KONGO-PYLVÄSVALAISIN, 120 cm rungolla
 3. Tarjous
  TRIO KONGO-PYLVÄSVALAISIN, 50 cm rungolla
 4. Tarjous
  TRIO KONGO-SEINÄVALAISIN ULKOKÄYTTÖÖN
Tarkastele Taulukko Lista

21 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi