Lataa

ULKOVALAISIMET

ULKOVALAISIMET

ULKOVALAISIMET TUOVAT PIHAAN TYYLIÄ JA VALOA

Ulkovalaisimia voidaan käyttää paitsi valaisemaan kulkuväyliä ja rakennuksia, myös tuomaan tunnelmaa ja turvaa pihapiiriin. Huolella valitut ulkovalaisimet ovat se viimeinen silaus, jonka pihasi tarvitsee näyttääkseen tyylikkäältä ja viimeistellyltä.

Olemme koonneet verkkokauppaamme monipuolisen valikoiman laadukkaita ulkovalaisimia. Kaikissa valikoimamme ulkovalaisimissa on valonlähteenä pitkäikäiset ja energiapihit led-polttimot, joiden ansiosta ulkovalaistuksen sähkönkulutus pysyy hyvin maltillisena. 

Rakennusten valaisuun valikoimassamme on tarjolla monen tyylisiä seinävalaisimia. Modernia seinävalaisinta etsivää suosittelemme tutustumaan esimerkiksi Trion Seine-, Cuando- ja Padma-seinävalaisimiin. Jos hakusessa puolestaan on perinteisemmän tyylinen seinävalaisin, kannattaa tutustua Trion Kongo- tai Pecos-seinävalaisimiin. Rustiikkisemman tyylin ystävälle valikoimastamme löytyy Sambesi-seinävalaisin, joka sopii myös erinomaisesti mökille tunnelmantuojaksi.

Korkeat pylväsvalaisimet soveltuvat erinomaisesti pihakäytävien, terassin ja istutusten valaisemiseen. Lyhyemmillä pylväsvalaisimilla saat tuotua pihaasi näyttävyyttä, kun asennat ne esimerkiksi kiviaidan päälle. Valikoimastamme löytyy pylväsvalaisimia moneen makuun: modernimpaa linjaa edustavat Trion Seine- ja Pearl-pylväsvalaisimet, perinteisempää tyyliä taas Kongo- ja Ticino-pylväsvalaisimet.

Useissa valaisimissa on myös sisäänrakennettu on-off-kytkimellä varustettu liiketunnistin ja/tai hämäräkytkin, minkä ansiosta ulkovalaisinten käyttöä on mahdollista rajoittaa siten, että ne palavat vain silloin, kun ulkona liikutaan tai on hämärää. Näin voidaan paitsi säästää sähköä, myös parantaa pihan turvallisuutta. Erityisen ekologista ulkovalaisinratkaisua etsivälle valikoimastamme löytyy myös puhtaasti aurinkoenergialla toimiva ulkovalaisin.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 26)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  ÖLJYLAMPPU LUMINISER LED
  ÖLJYLAMPPU LUMINISER LED
  89,00 €

  Tai 11,95 € / kk

 2. Tarjous
  SOLAR ULKOVALAISIN, pylväsmalli 110 cm
 3. Tarjous
  SOLAR ULKOVALAISIN, pystymalli
  SOLAR ULKOVALAISIN, pystymalli
  89,00 €

  Tai 13 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 26)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy