Lataa

Ulkovalaisimet

ULKOVALAISIMET TUOVAT PIHAAN TYYLIÄ JA VALOA

Pihan valaistus on tärkeä huolehtia kuntoon. Pohjoisessa Suomessa pimeä vuodenaika on pitkä, joten ulkovalaisimet antavat sekä valoa että turvaa. Aistikkaat pihavalot tekevät pihasta elegantin ja käyttökelpoisen myös pimeällä.

Valaisinvaihtoehtoja on niin paljon, että jokaisen unelmat voidaan täyttää. Pihan kulkuteiden valaisemiseen pylväsvalaisin on täydellinen. Se ei tarvi seinää tuekseen, kuten ulkoseinävalaisin. Seinävalaisin taasen sopii mainiosti itse talon valaistukseen.

Valaistakseen eri piharakennuksia sekä päärakennusta voi hankkia ulkovalaisimet myös kattoon räystään alle. Kannattaa käyttää mielikuvitusta valoja suunniteltaessa, mutta samalla täytyy muistaa kohtuullisuus!

Oletko kyllästynyt istumaan iltaa ulkona pimeässä? Älä enää murehdi vaan hanki valot terassille. Terassivalot tulee sijoittaa viisaasti, ja siten tehdä talosta lämmin ja tunnelmallinen.

Jos kauneuden lisäksi haluaa myös hyötyä valaistuksesta, ulkovalaisin liiketunnistimella ja hämärätunnistimella on kannattava hankinta. Näin saa turvallisuuden tunteen ja valoa pimeään.

Pihavalaistus syö paljon sähköä. Jos haluaa säästää luontoa, kannattaa hankkia led-ulkovalaisimet: sama tulos ja vähemmän energian käyttöä. Totaalinen ekologinen vaihtoehto on aurinkokennovalaisin. Se valaisee pihan auringonvalolla myös pimeällä.

Pihatukku on ottanut tuotevalikoimiinsa tyylikkäitä ja laadukkaita valaisinvaihtoehtoja. Tyylikäs valaistus viimeistelee pihan, ja sillä saa pihasta lämpimän ja ystävällisen. Tutustu siis verkkokaupan valikoimaan!

Tarkastele Taulukko Lista

21 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

21 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi