Lataa

VESIKALUSTEET

VESIKALUSTEET

LAADUKKAAT VESIKALUSTEET TUOVAT LÄMMINTÄ KÄYTTÖVETTÄ KOTIIN JA MÖKILLE

Laadukkaat, oikein asennetut ja säännöllisesti huolletut vesikalusteet, ovat oman kodin tai kesämökin toiminnan peruspilareita. Säännöllinen vesikalusteiden tarkastus varmistaa niiden asianmukaisen toiminnan, ennaltaehkäisee vesivahinkojen syntymistä ja auttaa säästämään vedenkulutuksessa. Kodissa tai kesämökillä voidaan tarvita lämmintä käyttövettä niin lämmitykseen, peseytymiseen kuin ruoanlaittoonkin.

Nykyaikaiset vesikalusteet tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia veden lämmittämiseen. Vedenlämmitin voi hyödyntää aurinkolämpöä, kaasua tai sähköä tarpeestasi riippuen. Aurinkoenergiaa hyödyntävä lämmitin sopii erinomaisesti niin kotiin kuin mökillekin. Kaasuvedenlämmitin sopii mainiosti sähköttömiin mökkeihin ja sähkökäyttöinen vedenlämmitin taas mökille, jossa on sähköt, mutta ei lämmintä vettä.

Laadukas ulkosuihku mahdollistaa peseytymisen kotipihalla vaikka paljun ääressä, pihasaunassa ja mökillä tai kulkee parhaimmillaan myös mukanasi missä ikinä kuljetkin. Pihatukun laajasta valikoimasta löydät vesikalusteet kotiin ja mökille laadukkaimilta tuotemerkeiltä. Pihatukku toimittaa vesikalusteet helposti ja nopeasti haluamaasi osoitteeseen.

Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy