Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

AURINKOILMALÄMMITTIMET

AURINKOILMALÄMMITTIMET

AURINKOILMALÄMMITIN TEKEE RAIKKAAN MÖKIN

Jokaisen mökinomistajan kauhuskenaario on ummehtunut ja kostea mökki-ilma. Kukaan ei viihdy kosteassa mökissä, jossa tunkkainen ilma latistaa fiiliksen. Onneksi tämä on helposti estettävissä! Kun sinulla on aurinkoilmalämmitin, mökkisi sisäilma on kuiva ja puhdas. Aurinkoilmapuhallin varmistaa raikkaan mökki-ilman, jolloin kaikki puuhastelu on miellyttävämpää. Tällaiselle mökille on aina kiva tulla!

Aurinkoilmalämmittimet lämmittävät, kuivattavat ja tuulettavat sisäilmaa. Aurinkoilmapuhallin on keino saada mökkiin kuivaa ilmaa tehokkaasti. Kuivassa ja raikkaassa sisäilmassa saa makoisat yöunet ja mökkielämä on muutenkin mukavampaa.

Aurinkoilmalämmitin on edullinen ratkaisu nostamaan mökkiviihtyvyyttä. Aurinkopuhallin toimii aurinkoenergialla, joten se on myös ekologinen vaihtoehto. Tarvikkeiden oston ja asennuksen jälkeen saat nauttia ilmaiseksi hyvälaatuisesta mökki-ilmasta, sillä käyttökustannuksia ei tule.

Aurinkoilmalämmitin pitää mökin, ulkorakennukset sekä muut kylmillään olevat tilat kuivina ja raikkaina. Aurinkoilmalämmitin on helppo ja nopea asentaa. Hanki aurinkoilmalämmitin mökille, niin mökkisi säilyy houkuttelevana paikkana vuodesta toiseen. Raikkaassa mökissä viihtyy pidempiäkin aikoja ja kutsuu mielellään ystäviä mukaan!

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy