Lataa

ILMALÄMPÖPUMPUT

ILMALÄMPÖPUMPUT

ILMALÄMPÖPUMPPU LÄMMITTÄÄ JA JÄÄHDYTTÄÄ TILAT ENERGIA- JA KUSTANNUSTEHOKKAASTI

Yhä useammasta kodista löytyy tänä päivänä ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumppujen suosio perustuu ennen kaikkea siihen, että ne soveltuvat niin tilojen lämmitykseen kuin jäähdytykseenkin. Ilmalämpöpumppu on myös ympäristöystävällinen ja edullinen lämmitysmuoto, ja se on ihanteellinen ratkaisu olemassa olevan lämmitysjärjestelmän, etenkin sähkölämmityksen, tueksi.

Ilmalämpöpumppuvalikoimamme koostuu tarkoin valituista Boschin korkealaatuisista ilmalämpöpumpuista. Verkkokaupastamme löytyy sopiva ilmalämpöpumppu niin pieniin kuin isoihinkin tiloihin: valikoimamme pienin ilmalämpöpumppu, Bosch Compress 5000AA 5kW, on ihanteellisin 20–60 neliön tilojen lämmittämiseen/viilentämiseen, kun taas suurimman ilmalämpöpumppumme, Bosch Compress 8000AA 8,5 kW, tehot riittävät yli 150 neliön tilojen lämmittämiseen/viilentämiseen.

Ilmalämpöpumppuun on saatavilla lisävarusteena etäohjausominaisuus, jonka avulla laitetta voidaan ohjata joko älylaitesovelluksella tai tekstiviestillä. Etäohjauksen ansiosta esimerkiksi kesämökin ilmalämpöpumppu voidaan käynnistää hyvissä ajoin ennen mökkiin saapumista, jolloin mökille saapujaa odottaa valmiiksi lämmin mökki. Lisävarusteet ovat kätevästi lisättävissä alasvetovalikosta ilmalämpöpumpputilauksen yhteydessä.

Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy