Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

WALLAS -LÄMMITTIMET

WALLAS -LÄMMITTIMET

MÖKKILÄMMÖT TEKSTIVIESTIN LÄHETYKSELLÄ

Eikö olisi mukava saapua mökille, joka on lämmin jo heti sisään astuessa? Ihana mökkielämä voi alkaa samoin tein, eikä tarvitse ensitöikseen ryhtyä sytyttelemään näpit jäässä tulta takkaan. Wallas-lämmitin takaa lämpimän mökin helposti ja vaivattomasti!

Wallas-lämmitin on etäohjattava lämmitin mökille. Wallas-lämmitin on helppo käynnistää puhelimen avulla etukäteen, jolloin mökki ehtii lämmetä siihen mennessä kun saavut paikalle. Wallas-lämmitin helpottaa mökkielämää huomattavasti ja lisäksi sillä on vaikutusta mökkiviihtyvyyteen. Lämmin ja kuiva sisäilma lisää tekee mökkielosta entistä miellyttävämpää!

Wallas-lämmittimiä on erikokoisille mökeille. Wallas 26cc sopii pienemmille mökille, Wallas 40cc taas on suurempia mökkejä varten. Wallas-lämmittimet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Lämpöä voidaan säätää sisäänrakennetulla termostaatilla tai manuaalisesti. Lämmittimen ulkokansi ei kuumene, joten lapset voivat rauhassa tutkia ja koskea lämmittimen pintaa ilman että olisi vaaraa palovammoista.

Wallas-lämmitin on hyvä ratkaisu ennen kaikkea sähköttömille mökeille. Lämmitin toimii dieselillä tai valopetrolilla. Polttoainetta voidaan helposti tankata erilliseen tankkiin, joka voidaan sijoittaa mökin ulkopuolelle. Wallas-lämmitin on keino saada lämpö mökille helposti ja turvallisesti!

Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

2 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy