Lataa

SÄHKÖLÄMMITTIMET

SÄHKÖLÄMMITTIMET

SÄHKÖLÄMMITIN MAHDOLLISTAA IHANAT HETKET TERASSILLA

Tunnelmallinen illallinen ulkoilmassa, eikö kuulostakin houkuttelevalta? Valitettavasti meillä Suomessa monesti lämmin aika vuodesta on liian lyhyt, ja illat ovat usein viileitä. Kukaan ei halua värjötellä ulkoilmassa kylmällä säällä, vaikka ajatus ulkoilmaillallisesta onkin ihana. Onneksi on olemassa terassilämmittimet!

Lisälämmitin on laite, jonka avulla saat lämpöä terassille. Sähkölämmitin takaa tunnelmallisen illanvieton ja ilta saa jatkua pitkälle yöhön ilman, että kukaan joutuu olemaan kylmissään.

Kaikki Pihatukun terassilämmittimet ovat tyylikkäitä design-tuotteita, jotka ottaa mielellään osaksi terassin kalustoa. Ripustettava terassilämmitin asennetaan pöydän yläpuolelle, josta se lämmittää kaikkia ruokailijoita. Toinen vaihtoehto on seinään asennettava lisälämmitin. Sähkölämmittimet toimivat tarpeen vaatiessa myös valaisimina.  

Terassipöytä lämmittimellä on ratkaisu, jossa pöydän jalassa on sisäänrakennettu lämmitin. Näin lämpö leviää tasaisesti kaikille ruokailijoille ja pöydän äärestä ei malttaisi lähteä pois millään!

Terassilämmitin sähköllä on keino saada omiin iltoihin ihana tunnelmallinen elämys. Terassilämmittimet ovat edullisia ja ne toimitus on nopeaa. Hanki lämmitin sähköllä, niin saat nauttia ihanista ulkoruokailuhetkistä myös Suomen lämpötiloissa!

Tarkastele Taulukko Lista

12 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

12 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy