Lataa

TERASSILÄMMITTIMET

TERASSILÄMMITTIMET

TERASSILÄMMITTIMELLÄ LÄMPÖÄ VIILENEVIIN PÄIVIIN

Terassilämmittimen avulla voit nauttia Suomen kesästä takuuvarmasti joka säällä. Terassikauden aloitus onnistuu jo pääsiäisenä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Nopean terassilämmittimen avulla loihdit terassista tai lasitetusta parvekkeestasi jopa ympärivuotisen kodinjatkeen: aamupala lämpimässä ulkotilassa tai virkistävää vaihtelua työympäristöösi.

Muistatko kaipaavasi jotain ravintolan terassilta? Olisiko muistiin jäänyt ensimmäiset kevätillat, tarjoilut, mukava seura ja miellyttävä lämpö, jonka lähteenä on kauniisti muotoiltu terassilämmitin? Voit nauttia tästä kaikesta myös kotisi terassilla, parvekkeella tai vaikkapa mökilläsi. Nopeiden ja tehokkaiden terassilämmittimien joukosta voit valita myös sisustuksellisen vaihtoehdon. Lämmön ja esteettisyyden lisäksi osa lämmittimistä tuo tilaasi pehmeää valoa.

Terassilämmittimet jaetaan kahteen eri kategoriaan niiden tuottaman lämpösäteilyn aallonpituuden mukaan. Lyhytaaltoiset lämmittimet lämmittävät tehokkaasti valitun kohteen, eivät ympäröivää ilmaa. Pitkäaaltoinen terassilämmitin lämmittää fyysisten kohteiden lisäksi myös ilmaa ympärillään.

Haluatko nauttia terassilla tai parvekkeella oleskelusta läheistesi ja tuttaviesi kanssa nykyistä pidemmälle? Kun vastauksesi on kyllä, meiltä löydät tarpeisiisi sopivat terassilämmittimet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään tekemään oikeat valinnat. Tee tilaus ajasta ja paikasta riippumattomasti, me tuomme tuotteet suoraan kotiisi.

Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy