Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

NORDPEIS SALZBURG S Huippulaadukas pienikokoinen norjalainen varaava takka 360kg

KOTIINTOIMITUS NYT 0€ (norm 79€) TOIMITUSAIKA 2-4 VK

Katso tuote-esittely alempaa

Arvio:
100% of 100
2 arvostelua Kirjoita tuotearvostelu
2 260,00 €

Osamaksulla alkaen: 50 € / kk Lisätietoa maksutavoista

VALITSE OMINAISUUDET JA TOIMITUSTAPA

NORDPEIS SALZBURG S Huippulaadukas pienikokoinen norjalainen varaava takka

SUPERETU TAKAN TILAAJALLE! Nyt toimitus 0€ + Käytännöllinen irrotettava tuhkalaatikko 0€ (norm 99€). Lisää tuhkalaatikko tilaukseen alasvetovalikosta veloituksetta. Toimi heti!

Salzburg S on moderni ja erittäin kaunis pienikokoinen ja kevyt varaava takka, joka on parhaimmillaan pienissä tiloissa kuten esimerkiksi mökillä, aitassa tai saunatuvassa. Pienen kokonsa johdosta takka lämpeää perinteistä varaavaa takkaa nopeammin eikä se vaadi takan alla olevalta lattialta erityistä kestävyyttä. Varaavan takan PowerStone -elementit antavat lämpöä vielä pitkään sammumisen jälkeenkin. Suuri kaasutiivislasiluukku on yksinkertaisen kaunis ja lumoaa tulenloimullaan ympäröivää huonetta. Salzburg S on mittasuhteiltaan, muotoilultaan ja materiaaleiltaan täydellinen kaluste, joka viimeistelee ympäröivän tilan parhaalla mahdollisella tavalla. 

Elementtitakkana Salzburg S on asennettavuudeltaan ja asennusnopeudeltaan ylivoimainen. Takan asennus onnistuu helposti ilman ammattimiestä. Toimitamme paketin mukana kaikki tarpeelliset tarvikkeet asennukseen. Takassa on vakiona kaikki mitä tarvitset: tuplakierto, yläliitokset, sytytyspelti, savupelti, tuhkalaatikko, puhdaspalotekniikka sekä kaasutiivis luukku. Salzburg S on CE -sertifioitu ja täyttää kaikki tulisijoille asetetut normit Euroopassa. Suojaetäisyys taakse vain 30mm!

Salzburg S takan testattu palotekniikka varmistaa sen, että puu palaa taloudellisesti ja puhtaasti. Uusi palotekniikka tuottaa lämpöä vähemmällä puumäärällä ja pienemmillä päästöillä. Takka voidaan liittää savuhormiin päältä, takaa tai sivulta. Takan pintamateriaali on betonia, ja takkojen kuorielementit toimitetaan betonin harmaina, jotka voidaan jättää joko valmiiksi pinnaksi tai maalata halutulla värillä. Pinnan voi tarvittaessa myös laatoittaa.

Salzburg S -takkaan on tarjolla laaja valikoima käytännöllisiä lisävarusteita kuten esimerkiksi takan päälle tuleva puuliesi tai integroitava halkotila takan viereen tai alle. Katso lisävarustevaihtoehdot ja tiedot seuraavalta välilehdeltä ja varustele takkasi juuri sellaiseksi kuin haluat! 

SALZBURG TAKKOJEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Norjalainen Nordpeis on testannut ja jalostanut takkoja 30 vuoden ajan yhteistyössä johtavien laboratorioiden ja yliopistojen kanssa. Peripohjaisen tuotekehityksen ja testausten avulla yritys on kehittänyt materiaaleja, jotka kestävät korkeimmat mahdolliset lämmönvaihtelun ja rasituksen sietovaatimukset.

PowerStone:

PowerStone on ainutlaatuinen Nordpeis tuote, joka varastoi lämmön nopeasti ja luovuttaa sen sitten hitaasti ja tasaisesti ympäröivään tilaan ilman että huoneen lämpötila nousee liian korkeaksi.

Erikoisbetonikuori

Nordpeis on Euroopan johtava takkakuorien valmistaja. Takkakuoremme koostuvat helposti asennettavista elementeistä. Ne voidaan toimittaa erilaisilla lisävarusteilla, kuten keraamisilla- tai lasiedustoilla ja korotusosilla varustettuina.

Puhdaslasi:

Salzburg-takan paloilma syötetään tulipesään yläkautta ja kuumana, tulistettuna. Tulipesän liekit kuumentavat paloilman metallikanavissa, joista ilma puhaltuu juuri oikeisiin kohtiin. Palotapahtuma on puhdas ja luukun lasi pysyy hyvin kirkkaana.

Savupelti:

Kun lämmitys on ohi, suljetaan savupelti, jotta takka varaa lämpöä mahdollisimman pitkään.

Sytytyspelti:

Sytytyspelti avataan sytytysvaiheessa. Savukaasut pääsevät suoraan savupiippuun ja takka alkaa heti vetää paremmin.

Tehokas tulipesä:

Takan kaasutiivis luukku pitää savut sisällänsä ja kunnolliseen vankkaan kahvaan on helppo tarttua. Tulipesän Thermotte-levyt takaavat loistavan palotapahtuman.

Takuu:

Valurautaosat 10 vuotta, Teräslevyt 5 vuotta, Betoni 5 vuotta. Uudet osat toimitetaan veloituksessa. Takuu ei koske sellaisten osien, kuten arinan, kuumien peltien, lasin, tiivisteiden tai vastaavien kulumista tai repeämistä.

TARVITSETKO MYÖS PIIPUN? KYSY TAKKA + PIIPPU PAKETTITARJOUS!

SALZBURG S VARAAVAN TAKAN TEKNISET TIEDOT

 • Korkeus/Leveys/Syvyys (mm): 1120/600/434
 • Palamisilmaliitäntä: Kyllä
 • Takkakuori: ShapeStone Light
 • Polttopuiden max.pituus (cm): 25
 • Nimellisteho (kW): n. 2,1 / 2 (kuumalevy)
 • Lämpöenergia (kWh): 23,6 kWh / 24,9 kWh (keittolevy)
 • Hyötysuhde: 89%
 • Lämmitysala 20-40m2
 • Paino (kg): 360kg
 • Puutilan paino 67kg
 • Hormiliitos 150mm
 • Savukaasujen ka. lämpötila 171 °C
 • Suojaetäisyydet nähtävillä tuotekuvista

ASENNUSOHJEET

SUORITUSTASOILMOITUS

Linkkejä artikkeleihin takasta

http://nordpeis.fi/Fin/Blogi/Nordpeis-Salzburg-S-pieni-varaava-takka

https://www.suomela.fi/uutta/nordpeis-salzburg-s-pieni-varaava-takka/

LISÄVARUSTELU

Norpeis Salzburg takkaa voi varustella helposti takkaan täydellisesti sopivilla lisävarusteilla. Valitse takalle suunnitellut lisävarusteet alasvetovalikosta ennen ostoskoriin lisäämistä. Tämän tuotteen lisävarusteet

Halkotila (vaatii kannen, jos sijoitetaan sivulle) 209€

Nordpeis Salzburg S -takkaan saa lisävarusteena takan alle sijoitettavan halkotilan. Halkotila korottaa takkaa 300 mm, joten tuli näkyy paremmin. Halkotila voidaan sijoittaa myös varaavan takan viereen.

Rusty Brown tai Diamond Black keraaminen 3mm kansi halkotilalle 99€

Jos halkotila on varaavan takan vieressä, siihen on valittavissa joko ruskea Rusty Brown tai musta Diamond Black kansilevy.

Lattialevy kirkasta lasia 99€

Nordpeis Salzburg S -takan eteen voit valita lattiaa suojaamaan kauniin ja kestävän kirkkaan lasilevyn.

Keraaminen Rusty Brown tai Diamond Black 159€

Takan eteen asennettava keraaminen edusta, kun haluat yhdistellä takassa kahta materiaalia. Väreinä Rusty Brown tai Diamond Black

Kuuma keittolevy 279€

Salzburg S -takkaan saa lisävarusteena valurautaisen kuuman levyn, jolla voi lämmittää esimerkiksi ruokaa. Levy saavuttaa n. 240 asteen lämpötilan. Valurautainen kansi on kestävä ja helppo pitää puhtaana.

Tuhkalaatikko 99€

Salzburg S takkaan sopiva kätevä tuhkalaatikon.

Grillisetti 59€

Takkaan saa myös grilliritilän tulipesään. Takan grilliritilän voi sijoittaa kahdelle eri korkeudelle. Grilliritilä on valmistettu 6mm paksusta ruostumattomasta teräksestä, joten se ei taipuile kovassakaan kuumuudessa ja se on helppo pitää puhtaana.

Paloilman asennussarja 159€

Takan paloilma voidaan ottaa tarvittaessa ulkoa pohjan tai takaseinän kautta.

Paloilmanoton peiteritilä 29€

NOPEAT JA HELPOT TOIMITUKSET

 

 • Varastotuotteiden toimitus tai kotiintoimitus 1-3 vrk
 • Rakennusten kotiintoimitus pääsääntöisesti 1-4 viikossa
 • Saatavilla myös nosturiautopurku isommille paketeille (nosto suoraan loppusijoituspaikan viereen) 
 • Kotiinkuljetuksissa kuljettaja soittaa etukäteen ja sopii jakoajankohdan
 
Tuotteiden tilaaminen Pihatukusta kotiin tai vapaa-ajan asunnon yhteyteen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Tutustu laajaan valikoimaan 24 h, ihastu tuotteeseen ja tilaa vaikka suoraan kotisohvaltasi. Toimitamme varastotuotteet nopeasti, jopa 1-3 päivän kuluttua tilauksestasi. Myös isommat tuotteet, esimerkiksi piharakennukset, toimitetaan nopeasti, pääsääntöisesti 1-4 viikon kuluttua tilauksestasi. Voit myös siirtää toimituksen haluamaasi ajankohtaan.

Ilmoitamme tuotteiden toimitusajat ja -hinnat tuotekorteilla. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan pois lukien pienimmät tuotteet, jotka noudetaan lähimmästä Postista tai Matkahuollon pisteestä. Isommat paketit (esimerkiksi piharakennukset) toimitetaan pääsääntöisesti nosturiautolla, jolloin paketti voidaan nostaa suoraan loppusijoituspaikan viereen, mihin vain auton nosturi yltää. Tuotekortilla on maininttu, jos tuotteelle on saatavilla nosturiautopurku.

Kotiinkuljetuksissa rahdinkuljettaja soittaa sinulle etukäteen ja sopii parhaiten sopivan jakoajankohdan suoraan kanssasi. Tuotteet toimitetaan suojapakkauksiin pakattuna rekka-autotien päähän.

Huom. Rakennustilauksissa on tapauskohtainen rahtihinta silloin, kun toimituspaikka sijaitsee Lapissa tai saaristossa. Jos toimitusosoite sijaitsee alla olevissa postinumeroissa, kysy rahtia asiakaspalvelustamme 010 440 9144 tai osoitteesta [email protected]

 • Turku 21650 - 21770
 • Turku 23300 - 23399
 • Turku 22720 - 22950
 • Turku 25900 - 25999
 • Maarianhamina 22100 - 22710
 • Kemi 95600 - 95999
 • Rovaniemi 97200 - 97599
 • Rovaniemi 98200 - 99999
RAKENNUSTEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

Tilatessasi rakennuksen, toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle ja selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme 010 440 9144 (ark. 9-17) tai [email protected] (Pyrimme tekemään tuotekortin havainnekuvista mahdollisimman hyvin lopullista tuotetta kuvaavia, mutta huomioithan, että tuotekortin havainnekuvat voivat poiketa jonkin verran lopullisesta toimitussisällöstä.)

Kysy kauttamme myös asennusta! Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

 

MONIPUOLISET MAKSU- JA OSAMAKSUTAVAT SEKÄ RAHOITUSMAHDOLLISUUDET

 • Helppoa ostamista! Kaikki yleisimmät verkkomaksut ja luottokortit käytössä!
 • Erittäin edulliset rahoitusvaihtoehdot. 3kk koroton maksuaika ja käsiraha 0€
 • Rahoituspäätös suoraan verkosta

Hae pihatukku rahoitusta 2 500 - 50 000 eurolle TÄSTÄ! 

 
Op-rahoitus   

 

Käytössämme on monipuoliset maksu- ja osamaksutavat. Pihatukku.fi -verkkokaupassa maksaminen onnistuu helposti verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten (esimerkiksi OP:n ja Svea Ekonomin) kanssa ja olemme neuvotelleet edulliset rahoitusluotot verkkokaupastamme tehtäville ostoksille. Kaikissa osamaksuvaihtoehdoissa voit itse vaikuttaa millaisella takaisinmaksuaikataululla ja summilla maksat ostostasi ja saat tuotteet käyttöösi ennen niiden maksamista.

PIHATUKKU RAHOITUS

 

 • 2500 – 50 000€ summalle
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

Pihatukusta voit ostaa jopa 3 kuukauden korottomalla maksuajalla, jonka jälkeen lasku voidaan maksaa kerralla pois ilman korkokuluja, tai jatkaa maksua sopivissa kuukausierissä.

Rahoitushakemuksen voi tehdä suoraan verkossa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. Rahoituspäätös haetaan etukäteen luotonantajan (Pihatukku-rahoitus/OP) verkkopalvelussa. Rahoitushakemuksen pääset täyttämään täällä: Pihatukku rahoitus

Rahoituspäätös tulee muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit palata verkkokauppaan viimeistelemään tilauksesi valitsemalla ostoskorissa maksutavaksi Pihatukku rahoitus. Huom. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen, vaan tilaus tehdään loppuun vasta tämän jälkeen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 euroa kuukaudessa. Lainan perustamismaksu on 0 euroa.

Lainan minimimäärä on 2 500 euroa ja maksimäärä 50 000 euroa. Pihatukku-rahoituksen tarkemmat tiedot ja ehdot ovat luettavissa rahoitushakemuksen avaussivulla.

SVEA ERÄMAKSU

 

 • 5000€ asti
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Maksuaikaa 36 kk saakka

Svea erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Osamaksu-/rahoituspäätös myönnetään suoraan verkkokaupan kassalla henkilötunnusta käyttäen. Svea erämaksu on helppo ja turvallinen.

Erämaksu maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, perustamis- ja käsittelykulun sekä luoton lyhennyksen. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun maksuajan perusteella.

 

Esimerkkilaskelmia todellisesta vuosikorosta:

Luotto 1 000 €, maksuaika 3 kk.

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 0,0 %.

Luottokustannukset yhteensä 0 €, todellinen vuosikoro 3,05 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 000 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Luotto 1 000 €, maksuaika 12 kk. 

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 19,95 %.

Luottokustannukset yhteensä 116,33 €, todellinen vuosikoro 22,93 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 116,33 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Tutustu etukäteen luoton ehtoihin ja tallenna ja/tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

SVEA LASKU 

 • 5000€ asti 
 • Vähintään 14 päivää maksuaikaa 
 • Mahdollisuus muuttaa luotoksi 

Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, pelkkä henkilötunnus riittää. Kun valitset kassalla maksutavaksi Svea laskun, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa vasta saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi tuotteen palkkapäivää odottamatta. 

Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. 

 

Laskun muuttaminen luotoksi 

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. 

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai [email protected] Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi. 

TAKUU OSTAJAN TURVAKSI


Kaikilla Pihatukussa myytävillä tuotteilla on vähintään 12 kk:n materiaali- ja tuotevirhetakuu, ja noudatamme normaaleja kuluttajansuojan ehtoja. Useilla myynnissä olevilla tuotteilla takuu on myös paljon pidempi, pisimmillään jopa 25 vuotta. Tavarantoimittajien tuotteissa noudatamme tavarantoimittajien antamia takuuaikoja ja -ehtoja. Hirsirakennuksissa noudatamme Hirsitaloteollisuuden yleisiä sopimusehtoja. Tutustu sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

TAUKUUEHDOT PIHATUKUN OMILLE RAKENNUKSILLE JA MUILLE TUOTTEILLE

Pihatukku myöntää oman tuotannon tuotteille alla olevien takuuehtojen mukaisen takuun.

1.LAAJUUS JA VOIMASSAOLO:

Pihatukun takuu kattaa materiaali- ja tuotevirheet oman tuotannon tuotteille. Takuu koskee vain Pihatukusta ostettuja tuotteita.

2. TAKUUN SISÄLTÖ JA ALKAMINEN:

Valintansa mukaan Pihatukku voi veloituksetta vaihtaa/toimittaa uuden tuotteen tai tuotteen osan virheellisen takuunalaisen tuotteen tai osan tilalle. Takuun perusteella ei korvata kuljetuskustannuksia, vuokrauskuluja, aiheutuneesta haitasta johtuneita kuluja, eikä muitakaan välillisiä tai välittömiä kustannuksia tai vahinkoja. Tämä takuu kattaa seuraavat Pihatukun omat tuotteet 12 kk:n takuuajalla:

 • Rakennukset
 • Ovet ja Ikkunat
 • Puutavara
 • Sisustustuotteet

 Takuu katsotaan alkaneeksi siitä päivästä, kun Pihatukku toimittaa tuotteen kuluttajalle. Tuotteen vaihtaminen uuteen tai vähäinen käyttö eivät pidennä takuuaikaa.

3. TAKUUTODISTUS:

Ostokuitti toimii takuutodistuksena ja on takuutapauksessa esitettävä Pihatukulle.

4. TAKUUKORJAUKSET:

Ilmoitus tuotteessa olevasta virheestä on tehtävä Pihatukulle sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Virheilmoitus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa. Virheen kuuluminen takuun piiriin ratkaistaan Pihatukun tai tämän valtuuttaman jälleenmyyjän tarkastuksen yhteydessä. Pihatukku voi pyytää virheellisiä tuotteita tutkimuksiinsa ennen takuuasian lopullista ratkaisemista.

5. TAKUUN RAJOITUKSET:

Takuu ei korvaa normaalia kulumista, asianmukaisen huollon puutteesta tai muusta tuotteen virheellisestä käytöstä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuvia vaurioita.

Muun muassa seuraavat tilanteet aiheuttavat takuun raukeamisen välittömästi:

 • Tuote on asennettu väärin tai asennusohjeiden vastaisesti
 • Tuotetta on käytetty virheellisesti
 • Tuotteen takuuaika on mennyt umpeen

6. KULUTTAJANSUOJASÄÄNNÖKSET

Pihatukku ottaa huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset kuluttajansuojasta, eikä tämä takuu vähennä lain asettamia kuluttajan oikeuksia.

 

AJANKOHTAISTA

AMMATTITAITOMME TUKENASI

Asiakaspalvelumme on sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme kysymyksissäsi.

 • Soita 010 440 9144 (ark. 9-17)
 • Laita viestä Whatsapp-sovelluksella Whatsapp 040 183 1222 
 • Laita sähköpostia [email protected]
 • Kysy chatissa (ark. 9-17)

Pihatukun asiakaspalvelu auttaa kaikissa rakennuksiin, tulisijoihin ja muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan tai asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa muu mieltä askarruttava asia, ota yhteyttä.  Puhelinpalvelumme 010 440 9144 sekä verkkokaupan chat ovat avoinna arkisin klo 9-17. Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kysy myös asennusta tuotteellesi

 • Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme

Rakennusten lupakuvat ja asennusohjeet

 • Tilatessasi rakennuksen toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle, selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Pihatukku Facebook    Pihatukku instagram

 
Tälle tuotteelle ei ole vielä lisätty artikkelia
Kirjoita arvostelu

Arvostele tuote tai anna palautetta verkkokaupastamme ja voita 50€ lahjakortti!

Lue lisää...

Arvomme kuukausittain 50€ lahjakortin uusien tuotearvosteluiden ja palautteiden antajien kesken. Muista kirjatua sisään ennen kuin arvostelet tuotteen, jotta osallistut arvontaan. Palautetta verkkokaupastamme voi antaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Palautteesi on meille erityisen tärkeää, jotta voisimme palvella jatkossa sinua ja muita asiakkaita entistä paremmin.

NORDPEIS SALZBURG S Huippulaadukas pienikokoinen norjalainen varaava takka 360kg
Arvostele
© 2021 Pihatukku Finland Oy
NORDPEIS SALZBURG S HUIPPULAADUKAS PIENIKOKOINEN NORJALAINEN VARAAVA TAKKA 360KG lisätty ostoskoriin