Lataa

Paljut ja ulkoporealtaat

PALJU TAI ULKOPOREALLAS KRUUNAA TERASSIN

Palju tai ulkoporeallas omalla pihalla mahdollistaa ihanien elämyksien syntymisen. Paljut ja porealtaat tarjoavat rentouttavan luksushetken oli sitten lämpöinen kesäilta tai kirpakka pakkassää. Paljujen ja ulkoporealtaiden käyttö onkin kovassa kasvussa. Hanki poreamme ulos, niin saat nauttia ihanista luksushetkistä vuoden ympäri aina kuin haluat!

Paljut ja ulkoporealtaat ovat lisääntyneet suomalaisessa pihapiirissä, eikä ihme. Ei tarvitse lähteä omaa pihaa kauemmaksi saadakseen voimaannuttavan hetken arkeen sekä lomapäiviin. Lämmitettävä ulkoporeamme lämmittää niin mielen kuin ruumiinkin.  Ulkoporeallas talvella onkin paikka, jonne hakeutuu joka päivä.

Paljun ja ulkoporealtaan suurin ero on lämmitysmekanismi. Ulkopalju on sähköstä vapaa ja paljun kamiina lämmittää veden, ulkoporealtaan lämmitys tapahtuu sähkön avulla. Jos etsinnässä on perinteinen ja simppeli allas, palju on hyvä hankinta. Ulkoporeallas taas on ylellinen vaihtoehto mukavine istuimineen ja poreineen.

Ulkoporeallas ja palju säilyvät oikeaoppisessa käytössä pitkään. Pienikin hetki ulkoaltaassa tuo raukean olon, mutta monesti altaaseen mentyä ei haluaisi lähteä pois ollenkaan. Palju tai ulkoporeallas terassille mahdollistaa arkeen ihanat hetket aina tarpeen vaatiessa. Mukaan kannattaa napata raikkaita virvokkeita ja kourallinen ystäviä, jolloin luksushetki on entistä paremman makuinen!

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
  1. Tarjous
    NELJÄN HENGEN LUXUS PALJU
    NELJÄN HENGEN LUXUS PALJU
    1 150,00 €

    Tai 50 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy