Lataa

CLT-RAKENNUKSET

CLT-RAKENNUKSET

CLT-MÖKKI TUO MODERNIA ILMETTÄ PIHAASI JA ON LUONNOLLINEN SEKÄ KESTÄVÄ VAIHTOEHTO

Puu on samalla ikiaikainen, mutta myös tulevaisuuden rakennusmateriaali. Materiaalina se on ekologinen ja samalla vastuullinen vaihtoehto. Puun merkitys rakentamisessa kasvaakin voimakkaasti. CLT on yksi nykyajan lupaavimpia ja monipuolisimpia tuotteita rakennusteollisuudessa. Siinä yhdistyvät luonnollinen materiaali, vankka tietotaito ja tulevaisuuden teknologia. CLT tulee englanninkielisistä sanoista cross laminated timber. Se tarkoittaa ristiinliimattua massiivipuulevyä, joka valmistetaan liimaamalla päällekkäin toisiinsa nähden ristikkäin olevia kuusi- tai mäntypuulautakerroksia.

CLT-massiivipuutekniikka on edistyksellistä puurakentamista. Tehtaalla valmistettu CLT-elementti on millimetrintarkka, jolloin kulmat ja saumakohdat istuvat täysin kohdalleen. CLT-elementti on rakenneturvallinen, kestävä ja kuiva materiaali. Ristiin liimattu puu takaa, että CLT-levy on rakenteeltaan vahva, stabiili ja tiivis. Se on paloturvallinen, sekä hyvin ääntä eristävä. CLT-rakennus on muiden massiivipuurakenteiden tavoin sisäilman kosteusvaihteluita tasaava. Sisäilman laatu pysyy näin aina hyvänä.

Asuitpa sitten modernissa kaupunkiympäristössä tai maaseudulla, valikoimastamme löytyy nykytrendien mukainen CLT-piharakennus omaan pihaasi tai vaikka mökille. Olipa tarve sitten uudelle pihasaunalle tai pihamökille, aitalle tai saunatuvalle, löytyy valikoimasta nykytaloihinkin saumattomasti yhteensopiva vaihtoehto. Trendikäs CLT-rakennus voidaan helposti pintakäsitellä halutulla värisävyllä, jolloin se sulautuu moderninkin talon tai kesämökin pihapiiriin. Toimitus sisältää kaiken tarvitsemasi, joten uusi CLT-aitta tai CLT-sauna saadaan nopeasti pystytettyä. Normaalien pohjatöiden ollessa valmiina, nosturia tarvitaan vain parin tunnin verran CLT-elementtien pystyttämiseen.

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  Asiakashinta 7 197,00 € Hinta 8 568,00 €

  Säästä 1371 €

  Tai 80 € / kk

 2. Tarjous
  SALVOS CLT-AITTA AARNIO - Erikoistarjous!
  SALVOS CLT-AITTA AARNIO - Erikoistarjous!
  Alkaen: 6 780,00 €

  Tai 84 € / kk

 3. Tarjous
  SALVOS CLT-SAUNATUPA - VALO - Erikoistarjous!
  SALVOS CLT-SAUNATUPA - VALO - Erikoistarjous!
  Alkaen: 8 630,00 €

  Säästä -5820 €

  Tai 104 € / kk

  Arvio:
  80%
Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy