Lataa

ELEM-tuotteet

PIHATUKKU.FI ELEM-MALLISTO, Huippulaatua!

  • Laatutietoisen valinta
  • Erikoishelppo asennettavuus
  • Suomalaiseen pihaan suunniteltu ulkonäkö
  • Kätevät ja monipuoliset lisävarustevaihtoehdot
  • Toimitus jopa täysin käyttövalmiina

Uusissa Pihatukun ELEM -malliston piharakennuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota laatuun ja hyvään varusteluun. Rakennukset on suunniteltu niin, että ne eivät notku eivätkä huoju vuosienkaan päästä. Rakennus toimitetaan erittäin helposti asennettavina elementteinä tai pienemmät rakennukset valinnan mukaan jopa valmiiksi kasattuna ja maalattuna asiakkaan tekemille perustuksille! Voiko huippulaatuisen piharakennuksen asentaminen enää helpommaksi muuttua? 

Kysy kauttamme myös isompien rakennusten asennusta. Asennuspalvelua voi tiedustella asiakaspalvelustamme: 010 440 9144 (ark. 9-17) tai [email protected]

Tyyliltään ja mitoiltaan tuotteet sopivat hienosti uudelle asutusalueelle, maalaismaisemaan tai vaikkapa mökkiympäristöön. ELEM-mallistoa voi varustella runsailla lisävarusteilla ja sen saa kotiin jopa täysin käyttövalmiina, maalattuna rakennuksena.

Isona teollisena toimijana ostamme kaikki raaka-aineet suoraan sopimustehtailta tai virallisilta maahantuojilta, jolloin saamme ne edulliseen hintaan. Kustannustehokas ja nykyaikainen toimintarakenteemme takaa sen, että pihatukku.fi toimittaa tuotteet suoraan tehtailta kuluttajille aikaisempaa edullisempaan hintaan, nopeasti ja vaivattomasti.

Tarkastele Taulukko Lista

7 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

7 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy