Lataa

GRILLIKATOKSET JA KESÄKEITTIÖT

GRILLIKATOKSET JA KESÄKEITTIÖT

GRILLIKATOKSET JA KESÄKEITTIÖT JOKAISEEN PIHAAN

Grillikatos ja kesäkeittiö kruunaavat kesäterassin täysin. Pihapaviljonki on oikea nautinnonkeidas, kun kaikki on suunniteltu hyvin. Kesä kuluu ulkoruokinnassa, kun pihakeittiö on toiminnoiltaan kunnossa ja kesäkeittiön kalusteet tuntuvat ja näyttävät hyvältä.

Grillikatos on seurusteluun ja ruuanlaittoon suunniteltu piharakennus. Sen suosio perustuu käytännöllisyyteen ja kodikkuuteen. Grillikatos tai huvimaja grillillä voi olla myös pihan persoonallinen kaunistus. Pihatukun valikoimasta löytyvät niin pieneen pihapiiriin kuin suureenkin pihaan sopivat kesäkeittiörakennukset ja paviljongit.

Grillikatoksen pohja voi olla valettu tai kevyemmin valmistettu sorapohja. Pääasia, että pohja on tasainen, ja sen päälle on hyvä laskea kesäkeittiön tai grillikatoksen runko. Kesäkeittiön tulisija on syytä pystyttää palamattomalle alustalle.

Pihatukun monipuolisesta valikoimasta löytyvät kesäpihan herkullisimmat grillikatokset ja kesäkeittiöt, joissa grillaaminen, yhdessä kokkaaminen sekä yhteisen ajan viettäminen sujuvat mukavasti.

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  EASY GRILLIKATOS PUUTARHA 3x5
  EASY GRILLIKATOS PUUTARHA 3x5
  2 990,00 €

  Tai 50 € / kk

  Arvio:
  100%
 2. Tarjous
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  Asiakashinta 7 197,00 € Hinta 8 568,00 €

  Säästä 1371 €

  Tai 80 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy