Lataa

GRILLIKODAT JA LAAVUT

GRILLIKODAT JA LAAVUT

TYYLIKÄS GRILLIKOTA ON KOTIPIHAN HELMI – TUNNELMALLINEN LAAVU LÄMMITTÄÄ JA LUO ERÄTULIEN TUNNELMAA

Kesäilta. Yöttömän yön aurinko. Rentoa oleskelua perheen ja ystävien kanssa takkatulen loimussa, sekä hyvää ruokaa. Grillikota ja laavu tarjoavat mahdollisuuden viihtyisään vapaa-ajan viettoon, seurusteluun ja ruoanlaittoon. Kota on niin pienen pihapiirin kesäkeittiöksi tai mökkirannan tunnelmanluojaksi soveltuva monikäyttöinen huvimaja, kuin moderniin kaupunkiympäristöön saumattomasti istuva trendikäs grillikatos. Tunnelmallinen laavu on taas oivallinen valinta tulisijan paikaksi nuotion ääreen. Laavu lämmittää ja luo erätulien tunnelmaa. Sen tulen äärellä valmistuvat niin maukkaat kesäherkut, eräruoat kuin pannukahvitkin.

Olipa haaveenasi sitten tyylikäs grillikatos pihasi silmäteräksi tai liikuteltava grillikotavaunu, joka kulkee mukana siellä missä sinäkin, löytyy Pihatukun mallistosta tarpeisiisi sopiva vaihtoehto ja edullinen grillikota-hinta. Kotimainen grillikatos on laadukkaasti valmistettu ja suomalaiseen pihaan suunniteltu grillikota-paketti, joka soveltuu monenlaiseen käyttöön. Grillikodasta muotoutuu mainio kesäkeittiö lisävarusteena saatavan kotakeittiön turvin. Ikkuna- ja liukulasipaketti helpottavat ja jatkavat grillikatoksen käytettävyyttä myös syksyn kylmenevinä tai sateisina päivinä.

Tyylikkäät, kotimaiset hirsi-laavut soveltuvat mainiosti tulisijan paikaksi nuotiopaikan ääreen. Vahva suorakaiteen muotoinen massiivihirsi-laavu on pitkäikäinen ja antaa suojaa niin kotipihalla, mökkirannassa kuin eräreitin varrellakin. Pihatukun valikoimasta löytyy laavu niin pienempään kuin suurempaankin tarpeeseen ja aina kilpailukykyinen laavu-hinta. Pihatukun grillikodat ja laavut on suunniteltu niin, että ne olisivat järkeviä niin rakenteiden, asennuksen kuin käytönkin suhteen. Pihatukku toimittaa grillikatokset ja hirsi-laavut lisävarusteineen vaivattomasti asiakkaan kotipihaan asti.

Tarkastele Taulukko Lista

9 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  LAPELLAND GRILLIKOTAVAUNU XL
  LAPELLAND GRILLIKOTAVAUNU XL
  25 690,00 €

  Tai 308 € / kk

 2. Tarjous
  LAPELLAND GRILLIKOTAVAUNU
  LAPELLAND GRILLIKOTAVAUNU
  15 289,00 €

  Tai 184 € / kk

 3. Tarjous
  EASY GRILLIKATOS PUUTARHA 3x5
  EASY GRILLIKATOS PUUTARHA 3x5
  Asiakashinta 2 691,00 € Hinta 2 990,00 €

  Tai 50 € / kk

  Arvio:
  100%
 4. Tarjous
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  SALVOS CLT-GRILLIKATOS ILTA - Erikoistarjous!
  Asiakashinta 7 197,00 € Hinta 8 568,00 €

  Säästä 1371 €

  Tai 80 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

9 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy