Lataa

HIRSIKEHIKOT

HIRSIKEHIKOT

SALVOS-HIRSIKEHIKOT MAHDOLLISTAVAT LUONNOLLISEN RAKENTAMISEN JA TAKAAVAT HYVÄN SISÄILMAN LAADUN

Puun merkitys rakennusmateriaalina kasvaa jatkuvasti. Luonnonvarojen säästämisen voimistuva merkitys ja samalla puurakentamisen tekninen kehitys tukevat ikiaikaisen rakennusmateriaalin nousua valokeilaan. Laadukas kotimainen Salvos-hirsikehikko kestää voimakkaat lämpötilanvaihtelut ja hirsirakennuksissa on erinomainen sisäilma puun hengittävyyden ansiosta. Hirsirungon teko vahvalla, vääntymättömällä ja pitkäikäisellä Salvos Mahti -massiivihirrellä takaa sen, että rakennus säilyttää ryhdikkään ulkonäkönsä vuosikausia.

Pihatukun hirsikehikot-valikoiman avulla voit toteuttaa ja räätälöidä sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa haaveenasi sitten saunan hirsikehikko sauna-unelmaa toteuttamaan tai piha-aitta pihaasi majoittamaan ystäviäsi. Pihatukun verkkosivujen kautta löytyy sopiva hirsikehikko netistä ja aina kilpailukykyinen hirsikehikon hinta. Voit itse päättää, onko valintasi pelkästään edullinen hirsikehikkotarjous, vai tarvitsetko pidemmälle valmistetun tuotteen tai laajemman tarvikepakettitoimituksen. Tarpeen mukaan voit lisätä alasvetovalikosta haluamiasi lisävarusteita kuten huopakattopaketin tai ovi- ja ikkunapaketin ja näin valita juuri sinulle sopivan toimitussisällön.

Pihatukun myymät piharakennukset on suunniteltu niin, että ne olisivat mahdollisimman järkeviä rakenteiden, asennuksen kuin käytönkin suhteen. Mukana tulevien asennusohjeiden avulla rakennusten asentaminen onnistuu ilman erityistaitoja ja erikoistyökaluja. Pihatukun auttava ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään piharakennuksiin ja niiden asennuksiin liittyvissä asioissa. Pihatukku toimittaa Salvos-hirsikehikot lisävarusteineen nopeasti asiakkaan kotiosoitteeseen asti.

Tarkastele Taulukko Lista

16 tuotetta

/ sivu
Nouseva
  1. Tarjous
    SALVOS 10V JUHLA-AITTA PULPETTIKATOLLA 8,3m2
  2. Tarjous
    SALVOS 10V JUHLA-AITTA HARJAKATOLLA 8,3m2
Tarkastele Taulukko Lista

16 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy