Lataa

Hirsikehikot

Hirsikehikot

SALVOS-HIRSIKEHIKOT MAHDOLLISTAVAT LUONNOLLISEN RAKENTAMISEN JA TAKAAVAT HYVÄN SISÄILMAN LAADUN

Puun merkitys rakennusmateriaalina kasvaa jatkuvasti. Luonnonvarojen säästämisen voimistuva merkitys ja samalla puurakentamisen tekninen kehitys tukevat ikiaikaisen rakennusmateriaalin nousua valokeilaan. Laadukas kotimainen Salvos-hirsikehikko kestää voimakkaat lämpötilanvaihtelut ja hirsirakennuksissa on erinomainen sisäilma puun hengittävyyden ansiosta. Hirsirungon teko vahvalla, vääntymättömällä ja pitkäikäisellä Salvos Mahti -massiivihirrellä takaa sen, että rakennus säilyttää ryhdikkään ulkonäkönsä vuosikausia.

Pihatukun hirsikehikot -valikoiman avulla voit toteuttaa ja räätälöidä sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon, olipa haaveenasi sitten saunan hirsikehikko sauna-unelmaa toteuttamaan tai piha-aitta pihaasi majoittamaan ystäviäsi. Pihatukun verkkosivujen kautta löytyy sopiva hirsikehikko netistä ja aina kilpailukykyinen hirsikehikon hinta. Voit itse päättää, onko valintasi pelkästään edullinen hirsikehikkotarjous, vai tarvitsetko pidemmälle valmistetun tuotteen tai laajemman tarvikepakettitoimituksen. Tarpeen mukaan voit lisätä alasvetovalikosta haluamiasi lisävarusteita kuten huopakattopaketin tai ovi- ja ikkunapaketin ja näin valita juuri sinulle sopivan toimitussisällön.

Pihatukun myymät piharakennukset on suunniteltu niin, että ne olisivat mahdollisimman järkeviä rakenteiden, asennuksen kuin käytönkin suhteen. Mukana tulevien asennusohjeiden avulla rakennusten asentaminen onnistuu ilman erityistaitoja ja erikoistyökaluja. Pihatukun auttava ja asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään piharakennuksiin ja niiden asennuksiin liittyvissä asioissa. Pihatukku toimittaa Salvos-hirsikehikot lisävarusteineen nopeasti asiakkaan kotiosoitteeseen asti.

Tarkastele Taulukko Lista

13 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  MESTARI SAUNA+TUPA 8,17m2 Vahva 70mm Massiivihirsi
 2. Tarjous
  MESTARI PIHASAUNA 3,8m2 Vahva 70mm Massiivihirsi
 3. Tarjous
  LAAVU 5m2, Vahva 70x192mm Massiivihirsi. Jämäkkä ponttilattia
  LAAVU 5m2, Vahva 70x192mm Massiivihirsi. Jämäkkä ponttilattia
  Asiakashinta 1 341,00 € Hinta 1 490,00 €

  Säästä 149 €

  Tai 35 € / kk

  Arvio:
  100%
 4. Tarjous
  ISO LAAVU 7,6m2 Vahva 70x192mm Massiivihirsi. Jämäkkä ponttilattia
  ISO LAAVU 7,6m2 Vahva 70x192mm Massiivihirsi. Jämäkkä ponttilattia
  Asiakashinta 1 521,00 € Hinta 1 690,00 €

  Säästä 169 €

  Tai 35 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

13 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi