Lataa

KASVIHUONEET

KASVIHUONEET

KASVIHUONEET MAHDOLLISTAVAT KOTIVILJELYN

Nykyajan ihmiset haluavat lähelle luontoa ja yhteyttä syömäänsä ruokaan. Kaupunkiviljelystäkin on tullut trendikästä. Se on ekologista, kun ruokaa ei tarvitse tuoda kaukaa. Monet haaveilevatkin omasta kasvihuoneesta, jonne voisi istuttaa vaikka tomaattia, kurkkua, yrttejä ja paprikaa.

Laadukas Villagreen-kennokasvihuone on oiva ratkaisu oman kasvimaan perustamiseen. Kennokasvihuone on kestävä ja hyvin lämpöä eristävä, jolloin se jatkaa kasvimaan viljelykautta varhaiskeväästä loppusyksyyn. Kennokasvihuone kestää kolhuja ja vähentää varjostamisen tarvetta. Huoltovapaa alumiiniprofiilinen runko ja teräksinen sokkeli takaavat kasvihuoneiden kestävän myös Suomen olosuhteissa.

Pihatukun mallistosta löytyy sopiva ja edullinen kasvihuone niin aloittelevalle kaupunkiviljelijälle, kuin kokeneen viherpeukalonkin tarpeisiin. Villagreen-kasvihuoneet sisältävät liukuoven ja kattoluukun, jotka takaavat kasvihuoneen sujuvan käytön. Pihatukku toimittaa kasvihuoneet asiakkaan kotipihaan asti. Kasvihuone on helppo pystyttää mukana tulevien selkeiden käyttöohjeiden avulla. 

Tarkastele Taulukko Lista

19 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

19 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy