Lataa

MÖKKI- JA SAUNAVAUNUT

MÖKKI- JA SAUNAVAUNUT

SAUNA SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN

Pihasauna on perinteisesti yksi suomalaisen pihan rakennuksista, mutta miltä kuulostaisi liikuteltava pihasauna? Saunavaunu on pihasauna, joka on helposti siirrettävissä, sillä se on rakennettu auton perässä vedettävän alustan päälle. Eli saunavaunu tulee pihallesi kätevästi ja on saman tien valmis saunomiseen!

Saunavaunu on heti valmis ulkosauna, johon et tarvitse rakennuslupaa. Pihasauna ilman rakennuslupaa on siis täysin mahdollista. Eikä tyylistä tai ominaisuuksista tarvitse silti tinkiä. Liikuteltava sauna eli Lapelland sauna- tai mökkivaunu on täydellinen ratkaisu monenlaiselle pihalle. Se toimitetaan pihallesi täysin valmiina, joten pääset heti saunomaan.

Saunavaunuja löytyy kolmea useita eri malleja, mm. Mini Luxus, Mini Luxus Panoraama ja Luxus. Jokainen malli on rakennettu samalla periaatteella, mutta niiden varustelu poikkeaa toisistaan. Suosituin malli on kompakti Mini Luxus. Mini Luxuksessa voit ottaa unelmiesi löylyt. Mini Luxus Panoraama tarjoilee upean mahdollisuuden katsella vaikkapa auringonlaskua hyvistä löylyistä nauttien. Pc-muovista valmistettu seinä antaa todella mahdollisuuden panoraamamaiseman katseluun. Luxus-saunavaunusta löytyvät löylyhuoneen lisäksi pukuhuone ja vilvoitteluterassi.

Saunojen lisäksi Lapelland valmistaa upeat Grillikotavaunut ja Mökki- ja majoitusvaunut. Jokaisen rakennuksen periaate on sama – voit ottaa sen mukaasi melkeinpä minne tahansa, etkä tarvitse pystyttämiseen muuta kuin vaimon luvan. Ainakin, kun olet omilla mailla.

Lapelland sauna- ja mökkivaunujen suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Eikä ihme, sillä vaunusauna voi olla niin pihasauna, mökkisauna, rantasauna kuin retkisaunakin. Tervetuloa valitsemaan omasi!

Tarkastele Taulukko Lista

7 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

7 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy