Lataa

SAUNAAN

LAUTEET
SAUNAN OVET
SAUNAN PIIPUT
KIUKAAT
VESISÄILIÖT JA PADAT
SAUNA- JA KYLPYHUONETARVIKKEET
SAUNAAN

OIKEIN MITOITETTU KIUAS TAKAA SAUNANAUTINNON – VESISÄILIÖ LÄMPENEE SAMOILLA PUILLA KUIN KIUASKIN

Saunan sydämenä hehkuu kiuas. Kiukaan tärkein tehtävä on hyvä löyly. Onkin ensiarvoisen tärkeää valita saunaan oikein mitoitettu kiuas ja kiukaan vaihdon yhteydessä saunan ilmanvaihto tulisi myös päivittää vastaamaan uuden kiukaan tarpeita. Suomalaisten kestosuosikkina pitää pintansa puukiuas. Puukiuas on suosittu pihasaunan kiuas tunnelmallisuuden ja sähköttömyytensä vuoksi. Harvia Legend -kiuas on valtavan kivitilan omaava puukiuas, joka on todellinen Pajamestarin taidonnäyte tarjoten hunajaisen rentouttavat löylyt kuin savusaunan kiuas konsanaan. Tämä tyylikäs verkkokivikiuas luo ainutlaatuista tunnelmaa ja valaisee tulen liikkeellään saunatilaa silmiä miellyttävästi.

Sähkökiuas on taas vaivaton ja nopea valinta kiireisellekin saunojalle. Nykyaikaiset sähkökiukaat mahdollistavat helpon käytettävyyden turvin kiukaan sujuvan käytön. Moderni ja suuren kivitilan omaava sähkökiuas toimii saunan keskipisteenä, luoden tyyliä ja rentoutumisen hetkiä rasittavan arjen keskellä. Seinälle asennettava edullinen Harvia-kiuas säästää taas tilaa saunasta, jolloin tämä sähkökiuas on erinomainen valinta pieneenkin saunaan. Kiuas soveltuu toki hyvin suurempaankin saunaan, koska tämä saunan kiuas on valittavissa eri teholuokissa.

Jos tarpeesi on saada vedettömään piha- tai mökkisaunaan lämmintä kylpyvettä, löytyy Pihatukun valikoimasta monia mahdollisuuksia toteuttaa tarpeesi. Kiuas vesisäiliöllä on vaivaton tapa lämmittää kylpyvettä usealle saunojalle. Kylpyvesi lämpenee vaivattomasti samoilla puilla kuin kiuaskin. Piippuvesisäiliö asennetaan taas suoraan kiukaan päälle, jolloin se säästää tilaa saunasta ja tuo lämmintä kylpyvettä pieneenkin saunaan. Puukiukaan lämmetessä piippuvesisäiliön läpi menevät savukaasut lämmittävät veden nopeasti. Muuripata taas lämmittää nopeasti ja pienellä puumäärällä kesäyön juhannussaunaan suuremmallekin joukolle lämmintä kylpyvettä. Kylpyvesi pysyy lämpimänä pitkälle seuraavaan päivään.

Laadukkaat saunatarvikkeet viimeistelevät saunanautinnon. Pihatukusta saatavat turvavarusteet, piiput ja kiuaskivet takaavat kiukaasi oikeanlaisen toiminnan. Pihatukku toimittaa kiukaat tarvikkeineen asiakkaan kotipihaan asti. 

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 63)

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  PARRA Q -PUUKIUAS
 2. Tarjous
  PISLA HTT PUUNKANTOTELINE KELO - musta tai valkoinen
  PISLA HTT PUUNKANTOTELINE KELO - musta tai valkoinen
  Asiakashinta 69,00 € Hinta 119,00 €

  Säästä 50 €

  Tai 12 € / kk

 3. Tarjous
  HARVIA PATA 50L, sisältää kannen
 4. Tarjous
  HARVIA M3 PUUKIUAS, 6-13m2 saunaan
 5. Tarjous
  KOTA MUURIPATA 80L MUSTA
  KOTA MUURIPATA 80L MUSTA
  529,00 €

  Tai 26,75 € / kk

 6. Tarjous
  JEREMIAS PIIPPUSÄILIÖ 25L MUSTA TAI RST Ø 115 mm
  JEREMIAS PIIPPUSÄILIÖ 25L MUSTA TAI RST Ø 115 mm
  Asiakashinta 149,00 € Hinta 169,00 €

  Säästä 20 €

 7. Tarjous
  PARRA VEDENLÄMMITIN 30 L
  PARRA VEDENLÄMMITIN 30 L
  219,00 €

  Tai 17 € / kk

 8. Tarjous
  PARRA SAUNAPATA 80S - valitse oven tyyli
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 63)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy