Lataa

KIUASTARVIKKEET

KIUASTARVIKKEET

Kiuas on saunan sydän

Helppo sähkökiuas vai tunnelmallinen puukiuas? Upotettu, aina valmis, tornimallinen vai perinteinen? Kiukaan valinnassa vaakakupissa painavat paitsi omat edellytykset, myös saunatilan asettamat vaatimukset. Pihatukulta löydät kaikki mitä kunnon löylyihisi tarvitset – kiukaat, varaosat, piiput ja vaatimukset täyttävät suojaseinät, kiuasalustat sekä kaikki turvallisuusmääräykset täyttävät suojat saunaasi.

Tarkat asennusohjeet helpottavat kiukaan asennusta. Asennustyö onnistuu helposti, ainoastaan sähkökiukaan liittäminen sähköverkkoon kuuluu ammattilaiselle. Sama koskee muita mahdollisia sähkötöitä, esimerkiksi kiuasvaloa. Kiukaan paikkaa miettiessä kannattaakin suunnitella sijainti valmiiksi niin, etteivät kaapelit missään vaiheessa ole saunan käyttäjien kosketeltavissa.

Asennuksen tai kiukaan huollon yhteydessä ladotaan kiuaskivet. Kiuaskivet tulee latoa tarpeeksi tiiviisti, mutta kuitenkin ilmavasti jotta kiukaan vastukset eivät laajetessaan vahingoitu. Kiuskivien vaihto on aiheellista, kun kivet on haljenneet tai murenevat.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 87)

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 87)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy