Lataa

KIUKAAT

Puukiukaat
Sähkökiukaat
KIUKAAT

KOTIMAISET KIUKAAT LUOVAT TUNNELMAA JA TARJOAVAT LAADUKKAAT LÖYLYT

Oikein mitoitettu saunan kiuas ja hyvin toimiva ilmanvaihto määrittelevät pitkälti, minkälaiset löylyt kiuas tarjoaa. Suomalaiset ovat valveutuneita ja laatutietoisia, joten suomalaisille kelpaavat luonnollisesti vain kotimaiset kiukaat. Tämän hetken kiuastrendeissä yhdistävät tekijät ovat tunnelmallisuus ja laadukkaat löylyt. Suomalaisten rakkaus saunaa kohtaan näkyy myös kasvavana panostuksena laatuun ja tyyliin.

Perinteinen puukiuas pitää yhä pintansa. Puukiukaat ovat suosittuja erityisesti mökki- ja pihasaunoissa niiden tunnelmallisuuden ja sähköttömyytensä vuoksi. Kiuas vesisäiliöllä tuo myös vedettömiin mökkisaunoihin lämmintä kylpyvettä usealle saunojalle. Jos kylpijöitä on enemmänkin, laadukas teräksinen muuripata tuo runsaasti lämmintä pesuvettä suurellekin joukolle saunojia. Muuripata lämpiää tehokkaasti pienellä puumäärällä ja säilyttää kylpyveden lämpimänä jopa seuraavaan päivään asti.

Sähkölämmitteisten kiukaiden yleistyessä saunomisesta on tullut arkipäivää myös kaupunkien kerrostaloasunnoissa. Oikeanlainen kiuaskoko määrittelee myös sähkösaunan löylyjen onnistumisen. Perinteinen ja edullinen seinälle sijoitettava kiuas Harvia, on laadukas sähkökiuas, jota on saatavilla trendiväreissä ja eri teholuokissa. Näin tämä sähkökiuas soveltuu niin pieniin kuin suurempiinkin saunoihin.

Pihatukun laaja ja laadukas kiuas-valikoima tarjoaa kiukaat kaikkiin suomalaisiin saunoihin, olipa tarpeesi sitten Harvia-kiuas vesisäiliöllä mökkisaunaan kesäillan iloksi tai muhkean kivimäärän omaava vaivaton sähkökiuas moderniin saunaasi katseenvangitsijaksi. Pihatukusta saat myös tarvittavat saunatarvikkeet, jotka viimeistelevät saunanautinnon. Laadukkaat turvavarusteet, piiput ja kiuaskivet takaavat kiukaasi turvallisen käytön ja oikeanlaisen toiminnan.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 230)

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  STOVEMAN 13 PUUKIUAS 6-13m3, lasiluukku
  STOVEMAN 13 PUUKIUAS 6-13m3, lasiluukku
  299,00 €

  Tai 10 € / kk

  Arvio:
  100%
 2. Tarjous
  HARVIA 16 PUUKIUAS, 6-16 m³ saunaan
 3. Tarjous
  HARVIA M3 PUUKIUAS, 6-13m2 saunaan
 4. Tarjous
  NARVI NC 16, Laadukas kotimainen puukiuas
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 230)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy