Lataa

LAUTEET

LAUTEET

LAUTEET KRUUNAAVAT SAUNAN

Kun vanhat saunan lauteet ovat tulossa tiensä päähän tai kun rakennetaan uutta löylyhuonetta, on aika päivittää lauteet. Laudelaudat tulisi valmistaa puulajista, jossa on vähäinen lämmönjohtavuus, jotta laude ei polta ihoa. Lauteiden tulisi olla myös helposti puhdistettavat, pitkäikäiset sekä kosteutta hyvin kestävät. Eniten lauteiden valintaan vaikuttaa kuitenkin remontoijan oma maku.

Salvoksen rouheat perinnelauteet, tai trendikkäät modernit lauteet saat laudepakettina Pihatukun kautta suoraan kotiovellesi, mittojesi mukaan. Luonnonkuivatusta haapapuusta käsin tehdyt haapalauteet ovat näyttävän näköiset ja ihoa vasten mukavan pehmeät, mutta silti jykevät raamikkaammallekin saunojalle.

Haapapelkkalauteet ja muut laudemallit, sekä tarvikkeet ohjeineen löydät Pihatukun kautta. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu ratkaisee kysyttäessä kanssasi rakentamisen haasteet.

Valmislauteet ovat nopea ja varma tapa saada saunallesi ammattimainen räätälöity lopputulos valmiiksi mietittynä, ilman ylimääräistä vaivaa, materiaaleja säästäen. Jos suunnitelmissa on kuitenkin lauteiden teko omin käsin, Pihatukku tarjoaa modernit, helposti asennettavat lankkulauteet. Leveä laudelankku on liimattu muotoonsa vääntymisen estämiseksi. Liima kestää saunan kosteuden ja lämpötilan vaihtelut. Saunan lauteiden asennus oikeaan korkeuteen onnistuu helposti, sillä lankkulauteet eivät tarvitse mitään erityisiä tukirakennelmia.

Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

3 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy