Lataa

Laudetarvikkeet

Laudetarvikkeet

LAUDETARVIKKEET MAHDOLLISTAVAT YKSILÖLLISTEN LAUTEIDEN TEKEMISEN

Suomalaisille sauna on perinteisin tapa pysähtyä ja rentoutua. Laadukas ja oikein mitoitettu saunan kiuas, saunan ilmanvaihdosta huolehtiminen ja laadukkaat saunan lauteet ovat saunomisen peruspilareita ja onnistuneen saunakokemuksen perusta. Laadukkaat laudetarvikkeet mahdollistavat yksilöllisten lauteiden tekemisen, jos haluat tehdä lauteet itse.

Kun suunnitelmissasi on uudistaa pihasaunan tai mökkisaunan lauteet, löytyy Pihatukun valikoimasta monenlaisia vaihtoehtoja toteuttaa haaveitasi. Pihatukun valikoima kattaa laadukkaat valmislauteet, mutta jos lauteiden teko onnistuu myös omin voimin, löytyy valikoimasta sopivat laudetarvikkeet yksilöllisten lauteiden tekemiseen.

Laudelauta voidaan valita eri mitoilla ja puumateriaaleilla. Valittavanasi on moderni leveä laudelankku, massiivi lankkulaude tai vaikka aallonmuotoinen laudelauta. Leveät ja vahvat lankkulauteet ovat helppoja ja nopeita asentaa ja erilliset lauderungot eivät ole tarpeellisia lankkulauteen vankan rakenteen ansiosta.

Olipa haaveenasi sitten uudet lauteet kotiisi tai mökille, me Pihatukulla haluamme, että projektisi onnistuu varmasti. Mikäli sinulla ilmaantuu kysyttävää, on asiakaspalvelu tukenasi. Pihatukku toimittaa laudetarvikkeet helposti ja nopeasti kotiisi.

Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy