Lataa

Asiakaspalvelussa huoltokatko. Yhteydenotot ainoastaan sähköpostilla: [email protected]

SAUNAN OVET

SAUNAN OVET

OVI ONNISTUNEESEEN SAUNAHETKEEN

Rentouttava saunahetki alkaa siitä hetkestä, kun astut saunan ovesta sisään, eikä se, millaisesta ovesta saunaan kuljetaan, ole suinkaan yhdentekevää. Saunan ovella on muun muassa olennainen merkitys saunan tunnelmaan ja valaistukseen.

Nykypäivän saunoissa suositaan kokolasisia ovia. Lasisen saunanoven keskeisin etu on se, että se päästää saunaan valoa ja tekee saunasta avaramman tuntuisen. Umpimallin ovi puolestaan tuo saunaan lasiovea enemmän yksityisyyttä, ja sulkemalla pois saunan ulkopuolelta tulevan valon se mahdollistaa todella tunnelmallisen saunahetken esimerkiksi kynttilän tai kuitutähtivalojen loisteessa – tai pelkän puukiukaan tulen leimussa.

Kaikki valikoimamme saunanovet ovat kotimaisten valmistajien laatutyötä.

Persoonallisempaa tyyliä arvostavalle valikoimastamme löytyy männystä valmistettu Salvos-perinneovi, jota on saatavilla joko käsittelemättömänä tai kirkkaalla taii mustalla puuöljyllä kuultokäsiteltynä. Ovi on saatavilla joko perinteikkäänä käsinveistettynä tai modernimpana kantikkaana versiona, sekä lisäksi umpinaisena tai ikkunallisena. 

Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

4 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2021 Pihatukku Finland Oy