Lataa

SAUNAN PIIPUT

SAUNAN PIIPUT

LAADUKAS KIUKAAN PIIPPU TAKAA TURVALLISET LÖYLYT

Tunnelmallinen puukiuas pitää pintansa suomalaisten kestosuosikkina. Kiukaan tärkein tehtävä on hyvä löyly. Kesäkuukausina saunasavut nousevat rannoilla, niemen notkoissa ja saarelmissa. Laadukas kiukaan piippu takaa turvalliset löylyt vuosikausiksi. Kiuaspiippu poistaa tehokkaasti ulossavuavassa puukiukaassa syntyvät palokaasut ja saunasavut ulkoilmoihin.

Savupiippu on hyvä hankkia samalla kuin puulämmitteinen kiuas hankitaan pihasaunaasi tai kiukaan hormi on uudistamisen tarpeessa. Pihatukun valikoimasta löytyy tarpeeseesi sopiva teräspiippu, olipa sinulla sitten kotimainen suuren kivitilan omaava Harvia kiuas tai puukiuas vesisäiliöllä rantasaunassasi. Valikoimasta löytyy kiukaaseen saumattomasti yhteensopiva valmispiippu teräshormilla. Useimmilla merkeillä savuhormi on valittavissa tyylikkään mustana, rosterin värisenä tai mallikohtaisesti jopa täysin saman tyylisenä.

Saunan piippupaketti on asennettavuudeltaan helppo, tyylikäs ja teräksinen valmispiippu saunaan. Piippupaketti sisältää kaikki tarvittavat osat ja tarvikkeet kiuaspiipun viemiseksi kiukaalta aina sadehattuun asti. Näin huippulaatuisesta teräksestä valmistettu hormiputki saadaan vaivattomasti löylyvalmiiksi. Kevythormi on suunniteltu vaativiin pohjoisen olosuhteisiin kestämään koviakin lämpötilan vaihteluita ja tarpeen vaatiessa piippu on helposti jatkettavissa lisävarusteena saatavilla jatko-osilla. Pihatukun valikoimasta löytyy laadukas ja edullinen kiukaan piippu-tarjous saunaasi olipa kyseessä sitten savupiippu yhdellä tai useammalla hormilla. Pihatukku toimittaa kiuaspiiput lisävarusteineen vaivattomasti asiakkaan kotiosoitteeseen asti.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 24)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  Savupiipun jatko-osa, Misa 15325R, 150cm
 2. Tarjous
  Savupiipun jatko-osa, Misa 15225R, 100cm
 3. Tarjous
  VALMIS SAVUPIIPPU 115mm MISA
  VALMIS SAVUPIIPPU 115mm MISA
  429,00 €

  Tai 13 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 24)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy