Lataa

VESISÄILIÖT JA PADAT

VESISÄILIÖT JA PADAT

PIIPPUVESISÄILIÖ JA MUURIPATA TUOVAT LÄMMINTÄ KYLPYVETTÄ PIHA- JA MÖKKISAUNOIHIN

Tavallisesti pihasaunan kylpyvesi lämmitetään muuripadassa, kiukaan kyljessä tai piippuvesisäiliössä. Muuripata tuo aitoa suomalaisen vanhanajan rantasaunan tunnelmaa ja lämmittää kerralla suuria määriä vettä. Vesipata lämpiää pienellä puumäärällä, koska palotila on suoraan padan alla. Puukiukaaseen integroitu tai kiukaan sivussa oleva kuumavesisäiliö säästää tilaa saunasta ja vesi lämpiää samoilla puilla kuin kiuaskin. Piippuvesisäiliö asennetaan taas suoraan puukiukaan päälle, jolloin vesi lämpiää säiliössä kiukaan lämmityksen aikana. Säiliön läpi menevä savuputki toimii samalla vesisäiliön seinämänä, jolloin ylävesisäiliö lämpenee nopeasti.

Pihatukun valikoimasta löytyy sopiva värin, tyylin ja vesitilavuuden mukaan valittava piippuvesisäiliö. Moderni Kota-piippusäiliö 22 litran vesitilavuudella, on tyylikäs ratkaisu pieniin saunoihin, joissa ei ole tilaa erilliselle vesipadalle. Hormivesisäiliö vie vain vähän tilaa kiukaan kivitilan päältä. Harvia Legend -vedenlämmitin on taas oikea Pajamestarin taidonnäyte, joka soveltuu saumattomasti yhteen Legend-sarjan kiukaiden kanssa. Piippuvesisäiliön etuosa on vuorattu kiuaskivillä, jolloin ylävesisäiliötä voi hyödyntää myös löylynheittopintana. Tämä trendikäs kuumavesisäiliö sisältää letkun ja erillisen hanan, jonka avulla vedenlämmitin toimii turvallisesti myös lapsiperheiden käytössä.

Vesipata on suunniteltu isompien vesimäärien lämmittämiseen erityisesti mökkioloissa. Vesi lämpiää pienellä puumäärällä tehokkaasti ja lämmintä kylpyvettä riittää hyvin seuraavallekin päivälle. Pihatukun valikoimasta löytyy sopiva mökkipata saunaasi vedentarpeen, liitettävyyden ja tyylinkin mukaan. Tyylikäs ja teräksinen Pata Kastor Karhu sopii saumattomasti suomalaiseen saunaan. Tämä kannellinen kotapata 60 litran vesitilavuudella tuottaa vettä riittävästi, nopeasti ja taloudellisesti. Saunatunnelmaa lisää sen lasiluukun kautta tuleva elävän liekin loimu. Muuripadan kyljessä on kätevä vesihana, jonka kätisyys on vaihdettavissa.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 22)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  KOTA MUURIPATA 80L MUSTA
  KOTA MUURIPATA 80L MUSTA
  529,00 €

  Tai 26,75 € / kk

 2. Tarjous
  PARRA VEDENLÄMMITIN 30 L
  PARRA VEDENLÄMMITIN 30 L
  239,00 €

  Tai 17 € / kk

 3. Tarjous
  PARRA SAUNAPATA 80S - valitse oven tyyli
 4. Tarjous
  HARVIA SÄHKÖINEN VEDENLÄMMITIN 27L, 1,8kW
 5. Tarjous
  PATA KASTOR KARHU 60L
  PATA KASTOR KARHU 60L
  659,00 €

  Tai 17 € / kk

 6. Tarjous
  HARVIA PATA 50L, sisältää kannen
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 22)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy