Lataa

Saunavaunut

Saunavaunut

SAUNA SIELLÄ MISSÄ SINÄKIN

Pihasauna on perinteisesti yksi suomalaisen pihan rakennuksista, mutta miltä kuulostaisi liikuteltava pihasauna? Saunavaunu on pihasauna, joka on helposti siirrettävissä, sillä se on rakennettu auton perässä vedettävän alustan päälle. Eli saunavaunu tulee pihallesi kätevästi ja on saman tien valmis saunomiseen!

Saunavaunu on heti valmis ulkosauna, johon et tarvitse rakennuslupaa. Pihasauna ilman rakennuslupaa on siis täysin mahdollista. Eikä tyylistä tai ominaisuuksista tarvitse silti tinkiä. Liikuteltava sauna eli Saunavaunun sauna- tai mökkivaunu on täydellinen ratkaisu monenlaiselle pihalle. Se toimitetaan pihallesi täysin valmiina, joten pääset heti saunomaan.

Saunavaunuja löytyy kolmea eri mallia: Mini Luxus, Mini Luxus Panoraama ja Luxus. Jokainen malli on rakennettu samalla periaatteella, mutta niiden varustelu poikkeaa toisistaan. Suosituin malli on kompakti Mini Luxus. Mini Luxuksessa voit ottaa unelmiesi löylyt. Mini Luxus Panoraama tarjoilee upean mahdollisuuden katsella vaikkapa auringonlaskua hyvistä löylyistä nauttien. Pc-muovista valmistettu seinä antaa todella mahdollisuuden panoraamamaiseman katseluun. Luxus-saunavaunusta löytyvät löylyhuoneen lisäksi pukuhuone ja vilvoitteluterassi.

Saunojen lisäksi Saunavaunut valmistaa upeat Grillikotavaunut, Mökkivaunut ja Kylpyvaunut. Jokaisen rakennuksen periaate on sama – voit ottaa sen mukaasi melkeinpä minne tahansa, etkä tarvitse pystyttämiseen muuta kuin vaimon luvan. Ainakin, kun olet omilla mailla.

Saunavaunujen suosio on kasvanut huimasti viime vuosina. Eikä ihme, sillä vaunusauna voi olla niin pihasauna, mökkisauna, rantasauna kuin retkisaunakin. Katso saunavaunujen esittelyvideo tästä. Tervetuloa valitsemaan omasi!

Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  MINI LUXUS SAUNAVAUNU
  MINI LUXUS SAUNAVAUNU
  6 990,00 €

  Tai alk.84 € / kk

  Arvio:
  100%
 2. Tarjous
  MINI LUXUS PANORAAMA SAUNAVAUNU
  MINI LUXUS PANORAAMA SAUNAVAUNU
  7 290,00 €

  Tai alk.88 € / kk

 3. Tarjous
  MÖKKIVAUNU SAUNALLA
  MÖKKIVAUNU SAUNALLA
  18 490,00 €

  Tai alk.222 € / kk

 4. Tarjous
  LUXUS SAUNAVAUNU
  LUXUS SAUNAVAUNU
  11 990,00 €

  Tai alk.144 € / kk

 5. Tarjous
  GRILLIKOTAVAUNU
  GRILLIKOTAVAUNU
  11 990,00 €

  Tai alk.144 € / kk

 6. Tarjous
  KYLPYVAUNU SAUNALLA
  KYLPYVAUNU SAUNALLA
  21 990,00 €

  Tai alk.264 € / kk

  Arvio:
  100%
Tarkastele Taulukko Lista

6 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi