SIIRTONURMI, Huippulaatu! alk. 2,98€m2

LOPPUUNMYYTY! TOIMITUKSET JATKUVAT JÄLLEEN KEVÄÄLLÄ 2021. ENNAKKOTILAA JA VARMISTA AIKAINEN TOIMITUS!

TOIMITUSAIKA 3-5 PÄIVÄÄ TILAUKSESTA. SIIRTONURMEA EI VOIDA TOIMITTAA HELTEIDEN AIKAAN.

HUOM! SIIRTONURMI ON EHDOTTOMASTI ASENNETTAVA TOIMITUSPÄIVÄNÄ!

 

Nyt markkinoiden paras hinta ja A-luokan laatu siirtonurmen ykkösmyyjältä! 

Tilaa laadukas siirtonurmi Pihatukku-asiakaspalvelusta: 010 440 9144 tai [email protected] Vähimmäistilausmäärä 25m2

Arvio:
100% of 100
3 arvostelua Kirjoita tuotearvostelu
2,98 €

SIIRTONURMI, Huippulaatu! nyt alk. 2,98€/m2 Hetivalmis nurmikko!

LOPPUUNMYYTY! TOIMITUKSET JATKUVAT JÄLLEEN KEVÄÄLLÄ 2021. ENNAKKOTILAA JA VARMISTA AIKAINEN TOIMITUS!

TOIMITUSAIKA 3-5 PÄIVÄÄ TILAUKSESTA. SIIRTONURMEA EI VOIDA TOIMITTAA HELTEIDEN AIKAAN.

HUOM! SIIRTONURMI ON EHDOTTOMASTI ASENNETTAVA TOIMITUSPÄIVÄNÄ!

Tilaa siirtonurmi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 010 440 9144 tai [email protected] Erittäin edulliset toimitukset kaikkialle Suomeen! Huom. Siirtonurmi vain puhelin- tai sähköpostitilauksella. Vähimmäistilausmäärä 25m2.

Korkealaatuinen ja erittäin helposti asennettava kotimainen siirtonurmi. Nurmikko kasvatetaan optimaalisissa olosuhteissa Pohjanmaan maanperässä. Siirtonurmen annetaan kasvaa 2-3 vuotta ennen nostoa. Heti noston jälkeen käyttövalmis nurmi on kaunis, vaivaton ja kestävä ratkaisu kaikkialla, missä viheriötä tarvitaan.

Siirtonurmen avulla saat pihallesi kauniin nurmikon, mahdollisimman nopeasti ja ilman vaivannäköä. Nurmikko juurtuu maahan ohjeita noudattamalla jopa parissa viikossa. Nurmikko kasvatetaan parhaista lajivalikoimista yhteistyössä Suomen ja Ruotsin johtavien nurmituottajien kanssa. 

Nurmi toimitetaan 3 cm:n paksuisina ja 170 x 58cm:n kokoisina rullina. Nurmirullaa lavalle mahtuu n. 60 m2 edestä. Isommissa tilauksissa (7 lavaa tai yli) nurmi toimitetaan nosturiautolla, ellei vastaanottajalla ole käytössä kuormaajaa tai traktoria kuorman purkamiseen. 

 

Tilausmäärä

Normaalihinta

Päivän tarjoushinta

25-50 m2

5,70 €/m2

4,39 €/m2 + Toimituskulut

51-100 m2

4,45 €/m2

3,89 €/m2 + Toimituskulut

101-200 m2

3,45 €/m2

3,29 €/m2 + Toimituskulut

201-400 m2

3,20 €/m2

3,13 €/m2 + Toimituskulut

yli 400m2

3,05 €/m2

2,98 €/m2 + Toimituskulut

 

ASENNUS JA HOITO

Siirtonurmi vaatii hyvän perustuksen eli pohjatöiden merkitys on suuri uudelle siirtonurmelle. Valmisnurmi on asennettava heti toimituspäivänä. Yli vuorokauden lavalla seisonut siirtonurmi voi alkaa kärsiä kuivuus- ja homeongelmista.

MINKÄLAISEN POHJAN SIIRTONURMI VAATII?

Suosittelemme alustaksi ruokamultaa, koska se pitää yllä kosteutta ja antaa helppohoitoisen siirtonurmen. Vähintään 5 cm uutta multaa tulee laittaa tontille, mielellään kuitenkin vielä enemmän. Muista, että multa tulee jyrätä!

HIEKKAPOHJA

Hiekkapohja on kuiva ja hyvin vaikea pitää kosteana. Hiekkapohjalle on erityisen tärkeää laittaa kosteutta pitävää ja ravintorikasta ruokamultaa n. 20-30 cm. Panosta ruokamullan laatuun!

SAVIMAA

Savimaa on yleisesti ottaen hyvä alusta tontille. Savimaa on kuitenkin helposti liian tiivis, jos tontilla on sateen jälkeen paljon vettä. Silloin voit möyhentää siihen vähän hiekkaa. Laita noin 10-15 cm ruokamultaa savimaan päälle.

KIVINEN ALUSTA

Isot kivet ja sora eivät pidä hyvin kosteutta ja mullalla on tapana kadota kivien väliin ajan kuluessa. Laittamalla kerros savea, n. 5 cm tai enemmän, ehkäiset eroosiota. Lisäksi savimaa on erityisen hyvä pitämään kosteutta, joka helpottaa irtonurmen hoitamista. Savimaan päällä pitäisi kuitenkin olla myös n. 10-20 cm ruokamultaa.

TÄYTTÖMAA

Tavallisesti tontilla on täyttömaata. Se on sekoitus multaa, hiekkaa, soraa, kiviä, juuria ja muita orgaanisia materiaaleja. Välillä täyttömaa sisältää näitä kaikkia ja välillä vain multaa ja yhtä kahta äsken mainittua materiaalia. Täyttömaan päällä pitäisi olla 10-15 cm ruokamultaa.

 

ASENNUS

POHJAN VALMISTELU ENNEN SIIRTONURMEN ASENNUSTA – SIIRTONURMI ON ASENNETTAVA TOIMITUSPÄIVÄNÄ!

Siirtonurmen toimitusta edeltävänä päivänä pihan pohjien tulee olla valmiit ja kastellut. Siirtonurmi on tuore tavara, eikä sitä voi varastoida; nurmi tulisi asentaa samana päivänä kun se saapuu. Asennusta helpottavat etukäteen vedetyt, suorat aloitusviivat, joihin on pistetty narut keppien väliin. Kastele pohja hyvin. Nurmenjuurien on saatava runsaasti vettä jo heti asennuksen yhteydessä. Juurtumisen helpottamiseksi on pohjan oltava aina märkä. Sadettimen käyttö parin viikon ajan siirtonurmen asennuksen jälkeen on hyvä ratkaisu nurmikon juurruttamiseen. Siirtonurmi asennetaan tiilikuvioina puskusaumassa. Saumat eivät saa olla samassa linjassa.

HOITO

Asennuksen jälkeen valmisnurmen kastelu on erittäin tärkeää siirtonurmen hyvän juurtumisen kannalta. Ensimmäisten viikkojen aikana siirtonurmea tulisi kastella vähintään kaksi kertaa viikossa, jopa päivittäin, poutasäällä. Mikäli kastelu ei ole riittävää niin siirtonurmi kutistuu reunoista ja nurmikkoon tulee rakoja, mikä tarkoittaa, että juurtuminen loppuu ja syntyy ruskeita kuivalaikkuja.

Juuri asennettu valmisnurmi on janoinen, jonka takia sitä tulee kastella erittäin runsaasti ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisenä päivänä sitä kannattaa kastella jopa viisi tuntia, eri kastelukertoihin jaettuna, esim. sadettimella. Ensimmäisen päivän jälkeen siirtonurmi kastellaan joka päivä juurtumiseen asti, jossa yleensä kestää noin kaksi viikkoa (Kolme, jos nurmikko on varjoisalla alueella). Lämpimällä säällä (yli 20 astetta) nurmi kannattaa kastella 2-3 kertaa päivässä noin 1-2 tunnin ajan. Yhteensä sinun kannattaa siis kastella nurmikko 3-6 tuntia päivässä säästä riippuen.

Siirtonurmi on leikattava säännöllisesti. Nurmikon kasvaessa eniten, on se leikattava 2-3 kertaa viikossa. Suosittelemme valmisnurmen leikkaamista 30-45mm leikkuukorkeudella. Liian matalan leikkuukorkeuden seurauksena nurmeen voi tulla rikkakasvin alkuja tai se voi kulua.

Uusi siirtonurmi pitää lannoittaa jo ensimmäisen leikkuukerran jälkeen, yleensä n. kuukausi nurmen asennuksen jälkeen. Helteiden aikana kannattaa kuitenkin odottaa, että lämpötila on laskenut jonkin verran, jottei siirtonurmi pääse kuivahtamaan. Lannoita siis mieluiten pilvisenä päivänä tai illalla ja kastele runsaasti sen jälkeen.

NOPEAT JA HELPOT TOIMITUKSET

 

 • Varastotuotteiden toimitus tai kotiintoimitus 1-3 vrk
 • Rakennusten kotiintoimitus pääsääntöisesti 1-4 viikossa
 • Saatavilla myös nosturiautopurku isommille paketeille (nosto suoraan loppusijoituspaikan viereen) 
 • Kotiinkuljetuksissa kuljettaja soittaa etukäteen ja sopii jakoajankohdan
 
Tuotteiden tilaaminen Pihatukusta kotiin tai vapaa-ajan asunnon yhteyteen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Tutustu laajaan valikoimaan 24 h, ihastu tuotteeseen ja tilaa vaikka suoraan kotisohvaltasi. Toimitamme varastotuotteet nopeasti, jopa 1-3 päivän kuluttua tilauksestasi. Myös isommat tuotteet, esimerkiksi piharakennukset, toimitetaan nopeasti, pääsääntöisesti 1-4 viikon kuluttua tilauksestasi. Voit myös siirtää toimituksen haluamaasi ajankohtaan.

Ilmoitamme tuotteiden toimitusajat ja -hinnat tuotekorteilla. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan pois lukien pienimmät tuotteet, jotka noudetaan lähimmästä Postista tai Matkahuollon pisteestä. Isommat paketit (esimerkiksi piharakennukset) toimitetaan pääsääntöisesti nosturiautolla, jolloin paketti voidaan nostaa suoraan loppusijoituspaikan viereen, mihin vain auton nosturi yltää. Tuotekortilla on maininttu, jos tuotteelle on saatavilla nosturiautopurku.

Kotiinkuljetuksissa rahdinkuljettaja soittaa sinulle etukäteen ja sopii parhaiten sopivan jakoajankohdan suoraan kanssasi. Tuotteet toimitetaan suojapakkauksiin pakattuna rekka-autotien päähän.

Huom. Rakennustilauksissa on tapauskohtainen rahtihinta silloin, kun toimituspaikka sijaitsee Lapissa tai saaristossa. Jos toimitusosoite sijaitsee alla olevissa postinumeroissa, kysy rahtia asiakaspalvelustamme 010 440 9144 tai osoitteesta [email protected]

 • Turku 21650 - 21770
 • Turku 23300 - 23399
 • Turku 22720 - 22950
 • Turku 25900 - 25999
 • Maarianhamina 22100 - 22710
 • Kemi 95600 - 95999
 • Rovaniemi 97200 - 97599
 • Rovaniemi 98200 - 99999
RAKENNUSTEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

Tilatessasi rakennuksen, toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle ja selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme 010 440 9144 (ark. 9-17) tai [email protected] (Pyrimme tekemään tuotekortin havainnekuvista mahdollisimman hyvin lopullista tuotetta kuvaavia, mutta huomioithan, että tuotekortin havainnekuvat voivat poiketa jonkin verran lopullisesta toimitussisällöstä.)

Kysy kauttamme myös asennusta! Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

 

MONIPUOLISET MAKSU- JA OSAMAKSUTAVAT SEKÄ RAHOITUSMAHDOLLISUUDET

 • Helppoa ostamista! Kaikki yleisimmät verkkomaksut ja luottokortit käytössä!
 • Erittäin edulliset rahoitusvaihtoehdot. 3kk koroton maksuaika ja käsiraha 0€
 • Rahoituspäätös suoraan verkosta

Hae pihatukku rahoitusta 2 500 - 50 000 eurolle TÄSTÄ! 

 
Op-rahoitus   

 

Käytössämme on monipuoliset maksu- ja osamaksutavat. Pihatukku.fi -verkkokaupassa maksaminen onnistuu helposti verkkopankkimaksuna, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten (esimerkiksi OP:n ja Svea Ekonomin) kanssa ja olemme neuvotelleet edulliset rahoitusluotot verkkokaupastamme tehtäville ostoksille. Kaikissa osamaksuvaihtoehdoissa voit itse vaikuttaa millaisella takaisinmaksuaikataululla ja summilla maksat ostostasi ja saat tuotteet käyttöösi ennen niiden maksamista.

PIHATUKKU RAHOITUS

 

 • 2500 – 50 000€ summalle
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Takaisinmaksuaika jopa 10 vuotta

Pihatukusta voit ostaa jopa 3 kuukauden korottomalla maksuajalla, jonka jälkeen lasku voidaan maksaa kerralla pois ilman korkokuluja, tai jatkaa maksua sopivissa kuukausierissä.

Rahoitushakemuksen voi tehdä suoraan verkossa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. Rahoituspäätös haetaan etukäteen luotonantajan (Pihatukku-rahoitus/OP) verkkopalvelussa. Rahoitushakemuksen pääset täyttämään täällä: Pihatukku rahoitus

Rahoituspäätös tulee muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit palata verkkokauppaan viimeistelemään tilauksesi valitsemalla ostoskorissa maksutavaksi Pihatukku rahoitus. Huom. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen, vaan tilaus tehdään loppuun vasta tämän jälkeen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 euroa kuukaudessa. Lainan perustamismaksu on 0 euroa.

Lainan minimimäärä on 2 500 euroa ja maksimäärä 50 000 euroa. Pihatukku-rahoituksen tarkemmat tiedot ja ehdot ovat luettavissa rahoitushakemuksen avaussivulla.

SVEA ERÄMAKSU

 

 • 5000€ asti
 • 3 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika
 • Maksuaikaa 36 kk saakka

Svea erämaksulla et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia. Osamaksu-/rahoituspäätös myönnetään suoraan verkkokaupan kassalla henkilötunnusta käyttäen. Svea erämaksu on helppo ja turvallinen.

Erämaksu maksetaan takaisin kuukausierissä, jotka sisältävät koron maksamattomalle pääomalle, perustamis- ja käsittelykulun sekä luoton lyhennyksen. Kuukausierän suuruus määräytyy valitun maksuajan perusteella.

 

Esimerkkilaskelmia todellisesta vuosikorosta:

Luotto 1 000 €, maksuaika 3 kk.

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 0,0 %.

Luottokustannukset yhteensä 0 €, todellinen vuosikoro 3,05 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 000 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Luotto 1 000 €, maksuaika 12 kk. 

Luottokustannukset: aloitusmaksu 5 € ja luottokorko 19,95 %.

Luottokustannukset yhteensä 116,33 €, todellinen vuosikoro 22,93 % ja Kuluttajansuojalain mukainen luottohinta on 1 116,33 €.

Erämaksun perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen laskun yhteydessä.

 

Tutustu etukäteen luoton ehtoihin ja tallenna ja/tai tulosta Erämaksun yleiset ehdot sekä Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

 

SVEA LASKU 

 • 5000€ asti 
 • Vähintään 14 päivää maksuaikaa 
 • Mahdollisuus muuttaa luotoksi 

Verkkokaupasta ostaminen laskulla on vaivatonta. Et tarvitse ostamiseen maksukortin tietoja tai pankkitunnuksia, pelkkä henkilötunnus riittää. Kun valitset kassalla maksutavaksi Svea laskun, saat tilauksesta laskun, jonka voit maksaa vasta saatuasi tilauksen. Näin voit esimerkiksi ostaa tarvitsemasi tuotteen palkkapäivää odottamatta. 

Lasku on turvallinen, kätevä ja joustava maksutapa – halutessasi voit myös muuntaa laskun ostoluotoksi ja maksaa summan sinulle sopivissa kuukausierissä. 

 

Laskun muuttaminen luotoksi 

Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku luotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät luoton tarkemmat luottoehdot. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. 

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai [email protected] Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin https://www.svea.com/fi/fi/tietoa-meista/sopimusehdot/. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi. 

TAKUU OSTAJAN TURVAKSI


Kaikilla Pihatukussa myytävillä tuotteilla on vähintään 12 kk:n materiaali- ja tuotevirhetakuu, ja noudatamme normaaleja kuluttajansuojan ehtoja. Useilla myynnissä olevilla tuotteilla takuu on myös paljon pidempi, pisimmillään jopa 25 vuotta. Tavarantoimittajien tuotteissa noudatamme tavarantoimittajien antamia takuuaikoja ja -ehtoja. Hirsirakennuksissa noudatamme Hirsitaloteollisuuden yleisiä sopimusehtoja. Tutustu sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

TAUKUUEHDOT PIHATUKUN OMILLE RAKENNUKSILLE JA MUILLE TUOTTEILLE

Pihatukku myöntää oman tuotannon tuotteille alla olevien takuuehtojen mukaisen takuun.

1.LAAJUUS JA VOIMASSAOLO:

Pihatukun takuu kattaa materiaali- ja tuotevirheet oman tuotannon tuotteille. Takuu koskee vain Pihatukusta ostettuja tuotteita.

2. TAKUUN SISÄLTÖ JA ALKAMINEN:

Valintansa mukaan Pihatukku voi veloituksetta vaihtaa/toimittaa uuden tuotteen tai tuotteen osan virheellisen takuunalaisen tuotteen tai osan tilalle. Takuun perusteella ei korvata kuljetuskustannuksia, vuokrauskuluja, aiheutuneesta haitasta johtuneita kuluja, eikä muitakaan välillisiä tai välittömiä kustannuksia tai vahinkoja. Tämä takuu kattaa seuraavat Pihatukun omat tuotteet 12 kk:n takuuajalla:

 • Rakennukset
 • Ovet ja Ikkunat
 • Puutavara
 • Sisustustuotteet

 Takuu katsotaan alkaneeksi siitä päivästä, kun Pihatukku toimittaa tuotteen kuluttajalle. Tuotteen vaihtaminen uuteen tai vähäinen käyttö eivät pidennä takuuaikaa.

3. TAKUUTODISTUS:

Ostokuitti toimii takuutodistuksena ja on takuutapauksessa esitettävä Pihatukulle.

4. TAKUUKORJAUKSET:

Ilmoitus tuotteessa olevasta virheestä on tehtävä Pihatukulle sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Virheilmoitus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa. Virheen kuuluminen takuun piiriin ratkaistaan Pihatukun tai tämän valtuuttaman jälleenmyyjän tarkastuksen yhteydessä. Pihatukku voi pyytää virheellisiä tuotteita tutkimuksiinsa ennen takuuasian lopullista ratkaisemista.

5. TAKUUN RAJOITUKSET:

Takuu ei korvaa normaalia kulumista, asianmukaisen huollon puutteesta tai muusta tuotteen virheellisestä käytöstä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuvia vaurioita.

Muun muassa seuraavat tilanteet aiheuttavat takuun raukeamisen välittömästi:

 • Tuote on asennettu väärin tai asennusohjeiden vastaisesti
 • Tuotetta on käytetty virheellisesti
 • Tuotteen takuuaika on mennyt umpeen

6. KULUTTAJANSUOJASÄÄNNÖKSET

Pihatukku ottaa huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset kuluttajansuojasta, eikä tämä takuu vähennä lain asettamia kuluttajan oikeuksia.

 

AJANKOHTAISTA

AMMATTITAITOMME TUKENASI

Asiakaspalvelumme on sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme kysymyksissäsi.

 • Soita 010 440 9144 (ark. 9-17)
 • Laita viestä Whatsapp-sovelluksella Whatsapp 040 183 1222 
 • Laita sähköpostia [email protected]
 • Kysy chatissa (ark. 9-17)

Pihatukun asiakaspalvelu auttaa kaikissa rakennuksiin, tulisijoihin ja muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan tai asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa muu mieltä askarruttava asia, ota yhteyttä.  Puhelinpalvelumme 010 440 9144 sekä verkkokaupan chat ovat avoinna arkisin klo 9-17. Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kysy myös asennusta tuotteellesi

 • Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme

Rakennusten lupakuvat ja asennusohjeet

 • Tilatessasi rakennuksen toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle, selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa

Pihatukku Facebook    Pihatukku instagram

 
Tälle tuotteelle ei ole vielä lisätty artikkelia
Kirjoita arvostelu

Arvostele tuote tai anna palautetta verkkokaupastamme ja voita 50€ lahjakortti!

Lue lisää...

Arvomme kuukausittain 50€ lahjakortin uusien tuotearvosteluiden ja palautteiden antajien kesken. Muista kirjatua sisään ennen kuin arvostelet tuotteen, jotta osallistut arvontaan. Palautetta verkkokaupastamme voi antaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Palautteesi on meille erityisen tärkeää, jotta voisimme palvella jatkossa sinua ja muita asiakkaita entistä paremmin.

SIIRTONURMI, Huippulaatu! alk. 2,98€m2
Arvostele
© 2020 Pihatukku Finland Oy
SIIRTONURMI, HUIPPULAATU! ALK. 2,98€M2 lisätty ostoskoriin