ITSENÄISYYSPÄIVÄETU - KAIKKIIN YLI 200€ TILAUKSIIN KAUPAN PÄÄLLE LADATTAVA AKKUSUIHKU VELOITUKSETTA 5.-8.12.!

SIIRTONURMI, Huippulaatu! alk,. 2,98€m2

Nyt markkinoiden paras hinta ja A-luokan laatu siirtonurmen ykkösmyyjältä! Tilaa siirtonurmi ennakkoon ensi kesäksi ja varmista aikainen toimitusaika!

Tilaa laadukas siirtonurmi Pihatukku-asiakaspalvelusta: 010 440 9144 tai [email protected] Vähimmäistilausmäärä 25m2

Arvio:
100% of 100
3 arvostelua Kirjoita tuotearvostelu
2,98 €

SIIRTONURMI, Huippulaatu! nyt alk. 2,98€/m2 Hetivalmis nurmikko!

ENNAKKOTILAA NYT JA VARMISTA AIKAINEN TOIMITUS KESÄKSI!

Tilaa siirtonurmi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 010 440 9144 tai [email protected] Erittäin edulliset toimitukset kaikkialle Suomeen! Huom. Siirtonurmi vain puhelintilauksella. Vähimmäistilausmäärä 25m2

Korkealaatuinen ja erittäin helposti asennettava kotimainen siirtonurmi. Nurmikko kasvatetaan optimaalisissa olosuhteissa Pohjanmaan maanperässä. Siirtonurmen annetaan kasvaa 2-3 vuotta ennen nostoa. Heti noston jälkeen käyttövalmis nurmi on kaunis, vaivaton ja kestävä ratkaisu kaikkialla, missä viheriötä tarvitaan.

Siirtonurmen avulla saat pihallesi kauniin nurmikon, mahdollisimman nopeasti ja ilman vaivannäköä. Nurmikko juurtuu maahan ohjeita noudattamalla jopa parissa viikossa. Nurmikko kasvatetaan parhaista lajivalikoimista yhteistyössä Suomen ja Ruotsin johtavien nurmituottajien kanssa. 

Nurmi toimitetaan 3 cm:n paksuisina ja 170 x 58cm:n kokoisina rullina. Nurmirullaa lavalle mahtuu n. 60 m2 edestä. Isommissa tilauksissa (7 lavaa tai yli) nurmi toimitetaan nosturiautolla, ellei vastaanottajalla ole käytössä kuormaajaa tai traktoria kuorman purkamiseen. 

Tilausmäärä

Normaalihinta

Ennakkotilaajan tarjoushinta

25-50 m2

5,70 €/m2

4,39 €/m2 + Toimituskulut

51-100 m2

4,45 €/m2

3,89 €/m2 + Toimituskulut

101-200 m2

3,45 €/m2

3,29 €/m2 + Toimituskulut

201-400 m2

3,20 €/m2

3,13 €/m2 + Toimituskulut

yli 400m2

3,05 €/m2

2,98 €/m2 + Toimituskulut

 

ASENNUS JA HOITO

Siirtonurmi vaatii hyvän perustuksen eli pohjatöiden merkitys on suuri uudelle siirtonurmelle. Valmisnurmi asennetaan mieluiten heti kun se saapuu ja viimeistään samana päivänä kun se saapuu. Yli vuorokauden lavalla seisonut siirtonurmi voi alkaa kärsiä kuivuus- ja homeongelmista. 

MINKÄLAISEN POHJAN SIIRTONURMI VAATII?

Suosittelemme alustaksi ruokamultaa, koska se pitää yllä kosteutta ja antaa helppohoitoisen siirtonurmen. Vähintään 5 cm uutta multaa tulee laittaa tontille, mielellään kuitenkin vielä enemmän. Muista, että multa tulee jyrätä!

HIEKKAPOHJA

Hiekkapohja on kuiva ja hyvin vaikea pitää kosteana. Hiekkapohjalle on erityisen tärkeää laittaa kosteutta pitävää ja ravintorikasta ruokamultaa n. 20-30 cm. Panosta ruokamullan laatuun!

SAVIMAA

Savimaa on yleisesti ottaen hyvä alusta tontille. Savimaa on kuitenkin helposti liian tiivis, jos tontilla on sateen jälkeen paljon vettä. Silloin voit möyhentää siihen vähän hiekkaa. Laita noin 10-15 cm ruokamultaa savimaan päälle.

KIVINEN ALUSTA

Isot kivet ja sora eivät pidä hyvin kosteutta ja mullalla on tapana kadota kivien väliin ajan kuluessa. Laittamalla kerros savea, n. 5 cm tai enemmän, ehkäiset eroosiota. Lisäksi savimaa on erityisen hyvä pitämään kosteutta, joka helpottaa irtonurmen hoitamista. Savimaan päällä pitäisi kuitenkin olla myös n. 10-20 cm ruokamultaa.

TÄYTTÖMAA

Tavallisesti tontilla on täyttömaata. Se on sekoitus multaa, hiekkaa, soraa, kiviä, juuria ja muita orgaanisia materiaaleja. Välillä täyttömaa sisältää näitä kaikkia ja välillä vain multaa ja yhtä kahta äsken mainittua materiaalia. Täyttömaan päällä pitäisi olla 10-15 cm ruokamultaa.

 

ASENNUS

POHJAN VALMISTELU ENNEN SIIRTONURMEN ASENNUSTA – SIIRTONURMI ON ASENNETTAVA TOIMITUSPÄIVÄNÄ!

Siirtonurmen toimitusta edeltävänä päivänä pihan pohjien tulee olla valmiit ja kastellut. Siirtonurmi on tuore tavara, eikä sitä voi varastoida; nurmi tulisi asentaa samana päivänä kun se saapuu. Asennusta helpottavat etukäteen vedetyt, suorat aloitusviivat, joihin on pistetty narut keppien väliin. Kastele pohja hyvin. Nurmenjuurien on saatava runsaasti vettä jo heti asennuksen yhteydessä. Juurtumisen helpottamiseksi on pohjan oltava aina märkä. Sadettimen käyttö parin viikon ajan siirtonurmen asennuksen jälkeen on hyvä ratkaisu nurmikon juurruttamiseen. Siirtonurmi asennetaan tiilikuvioina puskusaumassa. Saumat eivät saa olla samassa linjassa.

HOITO

Asennuksen jälkeen valmisnurmen kastelu on erittäin tärkeää siirtonurmen hyvän juurtumisen kannalta. Ensimmäisten viikkojen aikana siirtonurmea tulisi kastella vähintään kaksi kertaa viikossa, jopa päivittäin, poutasäällä. Mikäli kastelu ei ole riittävää niin siirtonurmi kutistuu reunoista ja nurmikkoon tulee rakoja, mikä tarkoittaa, että juurtuminen loppuu ja syntyy ruskeita kuivalaikkuja.

Juuri asennettu valmisnurmi on janoinen, jonka takia sitä tulee kastella erittäin runsaasti ensimmäisellä kerralla. Ensimmäisenä päivänä sitä kannattaa kastella jopa viisi tuntia, eri kastelukertoihin jaettuna, esim. sadettimella. Ensimmäisen päivän jälkeen siirtonurmi kastellaan joka päivä juurtumiseen asti, jossa yleensä kestää noin kaksi viikkoa (Kolme, jos nurmikko on varjoisalla alueella). Lämpimällä säällä (yli 20 astetta) nurmi kannattaa kastella 2-3 kertaa päivässä noin 1-2 tunnin ajan. Yhteensä sinun kannattaa siis kastella nurmikko 3-6 tuntia päivässä säästä riippuen.

Siirtonurmi on leikattava säännöllisesti. Nurmikon kasvaessa eniten, on se leikattava 2-3 kertaa viikossa. Suosittelemme valmisnurmen leikkaamista 30-45mm leikkuukorkeudella. Liian matalan leikkuukorkeuden seurauksena nurmeen voi tulla rikkakasvin alkuja tai se voi kulua.

Uusi siirtonurmi pitää lannoittaa jo ensimmäisen leikkuukerran jälkeen, yleensä n. kuukausi nurmen asennuksen jälkeen. Helteiden aikana kannattaa kuitenkin odottaa, että lämpötila on laskenut jonkin verran, jottei siirtonurmi pääse kuivahtamaan. Lannoita siis mieluiten pilvisenä päivänä tai illalla ja kastele runsaasti sen jälkeen.

NOPEAT JA HELPOT TOIMITUKSET

 • Varastotuotteiden toimitus tai kotiintoimitus 1-3 vrk
 • Rakennusten kotiintoimitus pääsääntöisesti 1-4 viikossa
 • Saatavilla myös nosturiautopurku isommille paketeille (nosto suoraan loppusijoituspaikan viereen) 
 • Kotiinkuljetuksissa kuljettaja soittaa etukäteen ja sopii jakoajankohdan
Tuotteiden tilaaminen Pihatukusta kotiin tai vapaa-ajan asunnon yhteyteen on vaivatonta, helppoa ja nopeaa. Tutustu laajaan valikoimaan 24 h, ihastu tuotteeseen ja tilaa vaikka suoraan kotisohvaltasi. Toimitamme varastotuotteet nopeasti, jopa 1-3 päivän kuluttua tilauksestasi. Myös isommat tuotteet, esimerkiksi piharakennukset, toimitetaan nopeasti, pääsääntöisesti 1-4 viikon kuluttua tilauksestasi. Voit myös siirtää toimituksen haluamaasi ajankohtaan.

Ilmoitamme tuotteiden toimitusajat ja -hinnat tuotekorteilla. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kotiinkuljetuksella haluamaasi paikkaan pois lukien pienimmät tuotteet, jotka noudetaan lähimmästä Postista tai Matkahuollon pisteestä. Isommat paketit (esimerkiksi piharakennukset) toimitetaan pääsääntöisesti nosturiautolla, jolloin paketti voidaan nostaa suoraan loppusijoituspaikan viereen, mihin vain auton nosturi yltää. Tuotekortilla on maininttu, jos tuotteelle on saatavilla nosturiautopurku.

Ilmoitamme sähköpostilla/tekstiviestillä, kun tilauksesi lähetetään. Kotiinkuljetuksissa rahdinkuljettaja soittaa sinulle etukäteen ja sopii parhaiten sopivan jakoajankohdan suoraan kanssasi. Tuotteet toimitetaan suojapakkauksiin pakattuna rekka-autotien päähän.

Huom. Rakennustilauksissa on tapauskohtainen rahtihinta silloin, kun toimituspaikka sijaitsee Lapissa tai saaristossa. Jos toimitusosoite sijaitsee alla olevissa postinumeroissa, kysy rahtia asiakaspalvelustamme 010 440 9144 tai osoitteesta [email protected]

 • Turku 21650 - 21770
 • Turku 23300 - 23399
 • Turku 22720 - 22950
 • Turku 25900 - 25999
 • Maarianhamina 22100 - 22710
 • Kemi 95600 - 95999
 • Rovaniemi 97200 - 97599
 • Rovaniemi 98200 - 99999
RAKENNUSTEN KUVAT JA ASENNUSOHJEET

Tilatessasi rakennuksen, toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle ja selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme 010 440 9144 (ark. 9-17) tai [email protected] (Pyrimme tekemään tuotekortin havainnekuvista mahdollisimman hyvin lopullista tuotetta kuvaavia, mutta huomioithan, että tuotekortin havainnekuvat voivat poiketa jonkin verran lopullisesta toimitussisällöstä.)

Kysy kauttamme myös asennusta! Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme.

 

MONIPUOLISET MAKSU- JA OSAMAKSUTAVAT SEKÄ RAHOITUSMAHDOLLISUUDET

 • Helppoa ostamista! Kaikki yleisimmät verkkomaksut ja luottokortit käytössä!
 • Erittäin edulliset rahoitusvaihtoehdot. 3 kk koroton maksuaika.
 • Pihatukku-rahoitus erittäin edullisella korolla. Lyhennä vain 1,2 % rahoitettavasta summasta / kk
 • Rahoituspäätös muutamassa minuutissa verkosta.
 • Hae Pihatukku-rahoitusta 2 500 - 30 000 eurolle! Alle 5 000 € tuotteet voidaan ostaa myös Svea Webpay -osamaksulla. Tuotteiden maksutavat valitaan ostoskorissa.

HAE TÄSTÄ PIHATUKKU-RAHOITUSTA


Käytössämme on monipuoliset maksu- ja osamaksutavat. Pihatukku.fi-verkkokaupassa maksaminen onnistuu helposti verkkopankkimaksuna, luottokortilla, laskulla/osamaksulla. Teemme yhteistyötä tunnettujen ja luotettavien rahoituslaitosten (esimerkiksi OP:n ja Svea Ekonomin) kanssa ja olemme neuvotelleet erittäin edulliset rahoitusluotot verkkokaupastamme tehtäville ostoksille.  Pihatukusta voi ostaa jopa 3 kk:n korottomalla maksuajalla, jonka jälkeen lasku voidaan maksaa kerralla pois ilman korkokuluja, tai jatkaa maksua sopivissa kuukausierissä. Lyhennettävä summa on pienimmillään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukaudessa. Esimerkiksi 8 000 € lainassa lyhennyserä on 96 €/kk.

pihatukku rahoitussvea rahoitus

RAHOITUSHAKEMUKSEN TEKEMINEN

Rahoitushakemuksen tekeminen onnistuu kätevästi reaaliajassa aina 30 000 € saakka. Alle 5 000 € (Svea-rahoitus) ostoksissa osamaksu-/rahoituspäätös myönnetään suoraan verkkokaupan ostoskorissa henkilötunnusta käyttäen. Yli 5 000 € ostoksissa rahoitushakemus käydään täyttämässä luotonantajan (Pihatukku-rahoitus/OP) verkkopalvelussa. Rahoituspäätös saadaan muutamassa minuutissa, jonka jälkeen voit palata verkkokauppaan viimeistelemään tilauksesi. Rahoitushakemuksella voit valita sinulle sopivan takaisinmaksuajan ja -tavan. Pihatukkurahoitusta voi hakea 2 500 - 30 000 € summille. Huom. Rahoitushakemuksen tekeminen on ilmaista. Hyväksytty rahoituspäätös ei velvoita vielä ostamiseen, vaan tilaus tehdään loppuun vasta tämän jälkeen. Käyttämättä jätetty rahoitus ei aiheuta minkäänlaisia kuluja.

Kaikissa osamaksuvaihtoehdoissa voit itse vaikuttaa millaisella takaisinmaksuaikataululla ja summalla maksat ostostasi ja saat tuotteet käyttöösi ennen niiden maksamista.


PIHATUKKU.FI MAKSU- JA RAHOITUS-/OSAMAKSUVAIHTOEHDOT

 • yli  5 000 € tilaukset

Yli 5 000 € tilauksissa maksuvaihtoehtoina toimivat verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut sekä Pihatukku-rahoituksen kautta tehtävä osamaksusopimus. Pihatukku-rahoitushakemus tehdään verkossa ja rahoitus myönnetään ilman vakuuksia. Käsiraha on 0 €. Rahoituspäätös saadaan heti hakemuksen yhteydessä. Pihatukku-rahoitushakemusta pääset tekemään TÄSTÄ, tai voit hakea rahoitusta myös ostoskorivaiheessa. Kun käytät maksamiseen Pihatukku-rahoitusta, valitse ostoskorissa maksutavaksi Pihatukku-rahoitus/osamaksu ja laita rasti kohtaan "Minulla on hyväksytty Pihatukku-rahoituspäätös", jonka jälkeen pääset tekemään tilauksen loppuun.

Rahoitushakemus, takaisinmaksuaikataulu ja haettavan luoton määrä määritetään hakemuksella. Voit lyhentää lainaa haluamillasi summilla, kuitenkin minimissään 1,2 % rahoitettavasta summasta kuukausittain. Esimerkiksi 10 000 euron lainasta lyhennettävä minimisumma on 120 € kuukaudessa. Lainan perustamismaksu on 0 €. Lainan minimimäärä on 2 500 € ja maksimäärä 30 000 €. Pihatukku-rahoituksen tarkemmat tiedot ja ehdot ovat luettavissa rahoitushakemuksen avaussivulla.

 • Alle 5 000 € tilauksissa

Alle 5 000 € tilauksissa maksutapoina käyvät kaikki verkkokaupassa saatavilla olevat maksutavat, pois lukien Pihatukku-rahoitus alle 1 000 € ostoksissa. Jos haluat tilata alle 2 500 € tuotteen osamaksulla, valitse maksutavaksi Svea Webpay -osamaksu.

TAKUU OSTAJAN TURVAKSI


Kaikilla Pihatukussa myytävillä tuotteilla on vähintään 12 kk:n materiaali- ja tuotevirhetakuu, ja noudatamme normaaleja kuluttajansuojan ehtoja. Useilla myynnissä olevilla tuotteilla takuu on myös paljon pidempi, pisimmillään jopa 25 vuotta. Tavarantoimittajien tuotteissa noudatamme tavarantoimittajien antamia takuuaikoja ja -ehtoja. Hirsirakennuksissa noudatamme Hirsitaloteollisuuden yleisiä sopimusehtoja. Tutustu sopimusehtoihin TÄÄLLÄ.

TAUKUUEHDOT PIHATUKUN OMILLE RAKENNUKSILLE JA MUILLE TUOTTEILLE

Pihatukku myöntää oman tuotannon tuotteille alla olevien takuuehtojen mukaisen takuun.

1.LAAJUUS JA VOIMASSAOLO:

Pihatukun takuu kattaa materiaali- ja tuotevirheet oman tuotannon tuotteille. Takuu koskee vain Pihatukusta ostettuja tuotteita.

2. TAKUUN SISÄLTÖ JA ALKAMINEN:

Valintansa mukaan Pihatukku voi veloituksetta vaihtaa/toimittaa uuden tuotteen tai tuotteen osan virheellisen takuunalaisen tuotteen tai osan tilalle. Takuun perusteella ei korvata kuljetuskustannuksia, vuokrauskuluja, aiheutuneesta haitasta johtuneita kuluja, eikä muitakaan välillisiä tai välittömiä kustannuksia tai vahinkoja. Tämä takuu kattaa seuraavat Pihatukun omat tuotteet 12 kk:n takuuajalla:

 • Rakennukset
 • Ovet ja Ikkunat
 • Puutavara
 • Sisustustuotteet

 Takuu katsotaan alkaneeksi siitä päivästä, kun Pihatukku toimittaa tuotteen kuluttajalle. Tuotteen vaihtaminen uuteen tai vähäinen käyttö eivät pidennä takuuaikaa.

3. TAKUUTODISTUS:

Ostokuitti toimii takuutodistuksena ja on takuutapauksessa esitettävä Pihatukulle.

4. TAKUUKORJAUKSET:

Ilmoitus tuotteessa olevasta virheestä on tehtävä Pihatukulle sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Virheilmoitus on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa. Virheen kuuluminen takuun piiriin ratkaistaan Pihatukun tai tämän valtuuttaman jälleenmyyjän tarkastuksen yhteydessä. Pihatukku voi pyytää virheellisiä tuotteita tutkimuksiinsa ennen takuuasian lopullista ratkaisemista.

5. TAKUUN RAJOITUKSET:

Takuu ei korvaa normaalia kulumista, asianmukaisen huollon puutteesta tai muusta tuotteen virheellisestä käytöstä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuvia vaurioita.

Muun muassa seuraavat tilanteet aiheuttavat takuun raukeamisen välittömästi:

 • Tuote on asennettu väärin tai asennusohjeiden vastaisesti
 • Tuotetta on käytetty virheellisesti
 • Tuotteen takuuaika on mennyt umpeen

6. KULUTTAJANSUOJASÄÄNNÖKSET

Pihatukku ottaa huomioon kuluttajansuojalain asettamat vaatimukset kuluttajansuojasta, eikä tämä takuu vähennä lain asettamia kuluttajan oikeuksia.

 

AMMATTITAITOMME TUKENASI

Asiakaspalvelumme on sinua varten. Älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme kysymyksissäsi.

 • Soita 010 440 9144 (ark. 9-17)
 • Laita sähköpostia [email protected]
 • Kysy chatissa (ark. 9-17)

Pihatukun asiakaspalvelu auttaa kaikissa rakennuksiin, tulisijoihin ja muihin tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Olipa kysymyksessä tuotetietoihin, maksutapaan, toimitustapaan tai asennukseen liittyvä kysymys tai mikä tahansa muu mieltä askarruttava asia, ota yhteyttä.  Puhelinpalvelumme 010 440 9144 sekä verkkokaupan chat ovat avoinna arkisin klo 9-17. Voit laittaa meille myös sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Kysy myös asennusta tuotteellesi

 • Rakennusten, tulisijojen ja muiden tuotteiden asennusta voi tiedustella asiakaspalvelustamme

Rakennusten lupakuvat ja asennusohjeet

 • Tilatessasi rakennuksen toimitamme rakennuslupakuvat, perustusten mittapiirroksen pilariperustukselle, selkeät asennusohjeet rakenne- ja detaljikuvineen sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tarvittaessa voit kysyä kuvia myös etukäteen asiakaspalvelustamme.
Tälle tuotteelle ei ole vielä lisätty artikkelia
Kirjoita arvostelu

Arvostele tuote tai anna palautetta verkkokaupastamme ja voita 50€ lahjakortti!

Lue lisää...

Arvomme kuukausittain 50€ lahjakortin uusien tuotearvosteluiden ja palautteiden antajien kesken. Muista kirjatua sisään ennen kuin arvostelet tuotteen, jotta osallistut arvontaan. Palautetta verkkokaupastamme voi antaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Palautteesi on meille erityisen tärkeää, jotta voisimme palvella jatkossa sinua ja muita asiakkaita entistä paremmin.

SIIRTONURMI, Huippulaatu! alk,. 2,98€m2
Arvostele
© 2019 Pihatukku Finland Oy
SIIRTONURMI, HUIPPULAATU! ALK,. 2,98€M2 lisätty ostoskoriin