Lataa

ITSENÄISYYSPÄIVÄETU - KAIKKIIN YLI 200€ TILAUKSIIN KAUPAN PÄÄLLE LADATTAVA AKKUSUIHKU VELOITUKSETTA 5.-8.12.!

Terassikalusteet

Terassikalusteet

Kevään tullen on aika ravistella viimeisetkin lumikuormat terassikalusteiden päältä pois ja kääntää puutarharyhmä kohti aurinkoa. Pihatukun valikoimasta löydät säänkestävät ulkokalusteet jokaiseen makuun. Valitse helppohoitoiset metalliset tai polyrottinkiset terassikalusteet, tyylikkäät ulos sopivat design kalusteet sekä leppoisat riippukeinut ja aurinkotuolit. Laatuun panostaen, mutta aina edullisesti.

Muoviset terassikalusteet tuovat mieleen lähinnä takavuosien pinottavat valkoiset puutarhaistuimet, mutta nykyiset, polyrottinkiset terassikalusteet ovat aivan eri maata. Polyrottinki on punottu ohuesta ja kestävästä muovipunoksesta. Muovinen rottinki on laadukkaan ja jämäkän tuntuinen materiaali. Talveksi polyrottinki kannattaa suojata hyvin, tai kantaa ulkovarastoon.

Nykyiset terassikalusteet lainaavat muotokielensä olohuoneen kalusteista. Tuolien ja pöydän lisäksi terassia hallitsee usein mukava ja säänkestävä sohva. Laadukkaan terassikalusteen ei tarvitse maksaa maltaita, vaan kestävän pihakaluston saa yllättävänkin edullisesti.

Myös puusta tehdyt terassikalusteet ovat kokeneet muodonmuutoksen. Puinen puutarhaistuin onkin monessa mielessä todellinen ekotuoli. Kehoa myötäilevä puinen lepotuoli kutsuu rentoutumaan. Eco-tuoli on monikäyttöinen, sisälle, ulos, saunaan tai terassille sopiva, tyylikkäästi muotoiltu huonekalu. Valitse tuolin kaveriksi terassille kestävä betonipöytä, joka on moderni ja konstailematon ulkokaluste. Betonipöytä on tukeva, talven pakkaseen ja vaihtelevaan säähän sopiva trendipöytä.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 22)

Sivu
/ sivu
Nouseva
 1. Tarjous
  ECOFURN JUSSI-PÖYTÄRYHMÄ, pöytä + 2 penkkiä
  ECOFURN JUSSI-PÖYTÄRYHMÄ, pöytä + 2 penkkiä
  Asiakashinta 469,00 € Hinta 527,00 €

  Säästä 58 €

  Tai 24 € / kk

 2. Tarjous
  ECOFURN RUSTICA PICNIC SETTI
  ECOFURN RUSTICA PICNIC SETTI
  Asiakashinta 599,00 € Hinta 699,00 €

  Säästä 100 €

  Tai 29 € / kk

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 22)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2019 Pihatukku Finland Oy