Lataa

Valmislauteet

Valmislauteet

VALMISLAUTEET – HUOLETONTA JA VAIVATONTA LAUDERATKAISUA ETSIVÄN VALINTA

Lauteet ovat saunan visuaalisen ilmeen kannalta keskeisin elementti, ja lauteiden mitoituksella ja valmistusmateriaalilla on myös hyvin ratkaiseva merkitys saunomismukavuuden kannalta. Hyvin suunnitellut, ergonomisesti mitoitetut ja laadukkaasta puusta valmistetut lauteet takaavat miellyttävän ja rentouttavan saunahetken.

Valmislauteet ovat huoletonta ja vaivatonta lauderatkaisua etsivän valinta. Valikoimastamme löytyy sopiva lauderatkaisu jokaiseen makuun. Valtaosasta valikoimamme laudemalleja on tarjolla useita eri kokovaihtoehtoja, mikä takaa sen, että jokaiseen saunaan löytyy oikeankokoiset lauteet. Useisiin laudepaketteihin on myös valittavissa erilaisia värikäsittelyitä.

Edullisempia, perinteisemmän tyylisiä lauteita etsivälle varteenotettava vaihtoehto on Prosauna Basic -lauteet, joiden materiaalivaihtoehtoina ovat tervaleppä, kuusi ja thermohaapa. Kaikista näistä on tarjolla useita eri kokovaihtoehtoja. Samasta hintakategoriasta löytyvät myös Harvian haavasta tai tervalepästä valmistetut Formula 19 ja 22 -laudepaketit.

Rouheampaa tyyliä suosivalle valikoimastamme löytyvät esimerkiksi Salvoksen perinnehaapalauteet, joita on saatavilla useassa pituudessa. Lauteet ovat tilattavissa käsittelemättöminä, kirkkaalla parafiinilla käsiteltyinä tai läpikuultomustaksi sävytettyinä.

Jykevämpiä, selkeälinjaisia lauteita hakevalle voimme suositella esimerkiksi Salvoksen moderneja haapalauteita tai Prosauna Mahti -laudepaketteja.

Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

11 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy