Lataa

Ovet

OVI ONNISTUNEESEEN SAUNAHETKEEN

Rentouttava saunahetki alkaa siitä hetkestä, kun astut saunan ovesta sisään, eikä se, millaisesta ovesta saunaan kuljetaan, ole suinkaan yhdentekevää. Saunan ovella on muun muassa olennainen merkitys saunan valaistukseen ja tunnelmaan.

Nykypäivän saunoissa suositaan kokolasisia ovia. Lasisen saunanoven keskeisin etu on se, että se päästää saunaan valoa ja tekee saunasta avaramman tuntuisen. Umpimallin ovi puolestaan tuo saunaan lasiovea enemmän yksityisyyttä, ja sulkemalla pois saunan ulkopuolelta tulevan valon se mahdollistaa todella tunnelmallisen saunahetken esimerkiksi kynttilän tai kuitutähtivalojen loisteessa – tai pelkän puukiukaan tulen leimussa.

Etsitpä sitten lasiovea tai puista umpiovea, valikoimastamme löytyy sinulle varmasti sopiva oviratkaisu. Kaikki valikoimamme saunanovet ovat kotimaisten valmistajien laatutyötä.

Edullista peruslasiovea etsivälle valikoimastamme löytyy Warkop Oy:n kokolasinen, kehyksetön lasiovi, jonka lasin väriksi on valittavissa pronssi, kirkas, harmaa tai satiini. Tämän peruslasioven lisäksi tarjolla on Warkop Oy:n Prosauna-lasiovia, joissa on näyttävä, pitkä vedin sekä puiset sivurunkopuut lasin molemmin puolin. Prosauna-lasiovia on saatavilla thermohaavasta, tuijasta, tervalepästä tai haavasta valmistetuilla vetimillä ja sivurunkopuilla.

Verkkokaupastamme löytyy myös hyvä valikoima eri puumateriaaleista valmistettuja modernin tyylisiä Prosauna-puuovia umpimallin ovea etsivälle. Naava-mallista löytyy tervalepästä, thermohaavasta ja haavasta valmistetut vaihtoehdot ja Hiili-mallista tuijasta valmistettu vaihtoehto sekä männystä valmistettu vaihtoehto joko käsittelemättömänä tai mustaksi kuultosävytettynä.

Persoonallisempaa tyyliä arvostavalle valikoimastamme löytyy männystä valmistettu Salvos-perinneovi, jota on saatavilla joko käsittelemättömänä tai kirkkaalla tai mustalla puuöljyllä kuultokäsiteltynä.

Tarkastele Taulukko Lista

12 tuotetta

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

12 tuotetta

/ sivu
Nouseva
© 2017 Pihatukku.fi