Lataa

SAUNA- JA KYLPYHUONETARVIKKEET

SAUNA- JA KYLPYHUONETARVIKKEET

TYYLIKKÄÄT SAUNATARVIKKEET VIIMEISTELEVÄT SAUNANAUTINNON

Sauna ja saunominen kuuluvat oleellisesti niin suomalaisten arkeen kuin juhlaankin. Saunassa voidaan rauhoittua ja rentoutua kiireisen arjen keskellä ja nauttia yhdessäolosta. Tämän hetken saunatrendeissä näkyvät laatu, tyyli ja suomalaisuus. Laadukkaat saunatarvikkeet viimeistelevät aistikkaan saunanautinnon.

Perinteinen pihasauna tai mökkirannan hirsisauna kaipaavat kuivaa polttopuuta, jotta puulämmitteinen kiuas saadaan tehokkaasti lämmitettyä. Tyylikäs ja käytännöllinen puunkantoteline on perinteinen tapa kuljettaa polttopuita liiteristä saunaan. Trendikäs ulkonäkö ja kestävä rakenne auttavat, että puunkantoteline istuu saumattomasti myös modernimpaankin tyyliin.

Laadukas, oikein mitoitettu kiuas ja laadukkaat kiuaskivet loihtivat pehmeät ja kosteat löylyt. Kotimainen löylykiulu tai löylysetti tarjoavat saunaasi tyyliä ja mahdollistavat mahtavan löylykokemuksen aina uudelleen. Nykyaikainen saunakiulu voi sisältää jopa sisäänrakennetun valaisimen ja se voidaan sujuvasti upottaa myös saunan lauteisiin.

Pihatukun saunatarvikkeiden valikoimasta löytyy myös moderni lämpömittari, josta voit hyvin seurata saunasi lämpötilaa. Tyylikäs aromikuppi mahdollistaa taas erilaisten eteeristen tuoksujen käyttämisen saunassasi. Pihatukku toimittaa tarvitsemasi saunatarvikkeet nopeasti ja edullisesti suoraan kotiisi.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 45)

Sivu
/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 20 (yhteensä 45)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy