Lataa

VALAISIMET JA SÄHKÖTARVIKKEET

VALAISIMET JA SÄHKÖTARVIKKEET

VALAISIMET - TUNNELMAA JA VALOA ARKEEN

Hyvä valaistus on kaiken A ja O. Monipuoliset valaistusratkaisut mahdollistavat niin tunnelmallisen hetken hämyssä kuin tarkan työn tekemisen kirkkaassa valossa. Parhaassa tapauksessa yksi ja sama valaisin mahdollistaa molemmat vaihtoehdot.

Kodin, mökin tai muun tilan käytön kannalta on tärkeää saada valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan. Työtasot, pöydät ja lukunurkkaukset vaativat tehokasta valoa, kun taas kirjahyllyjä ja tauluja voi valaista lempeämmin. Yleisvaloksi sopii hyvin himmennettävissä oleva valaisin.

Valaisimet ja niiden paikat tulee miettiä samaan aikaan, kun kodin tai mökin tilat suunnitellaan. Suunnitelman pitäisi olla valmis, ennen kuin rakennuksen seinät on viimeistelty. Nimittäin valaisinpisteiden asentaminen jälkikäteen on aikaa vievää ja työlästä. Usein lopputuloskaan ei ole silloin paras mahdollinen. 

Jos sisävalaistus suunnitellaan silloin, kun tilasuunnitelma tehdään, ulkovalaistus suunnitellaan muun pihasuunnittelun yhteydessä. Ulkona tyypillisiä valaistavia kohtia ovat julkisivut, pihatiet ja terassit. Niihin kannattaa hankkia energiatehokkaat ulkovalaisimet ja ohjausjärjestelmät, koska ulkovalojen käyttöaika saattaa venyä pitkäksi.

Tyylikkäät ja toimivat valaisimet ovat tilattavissa myös verkkokaupasta. Pihatukku tarjoaa laadukkaita vaihtoehtoja, joilla on mahdollista toteuttaa valaistus mökille tai kotiin. Luotettavan ja turvallisen nettikaupan valikoimaan kannattaa tutustua!

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 33)

Sivu
/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 33)

Sivu
/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy