Lataa

GRILLIT JA SAVUSTIMET

GRILLIT JA SAVUSTIMET

GRILLIN VALINTA ON MAKUKYSYMYS – SAVUSTIN TUO UUSIA MAKUJA KESÄRUOKIIN

Grillaus kuuluu ehdottomasti Suomen kesään ja grillit lämpenevät ympäri Suomea niin terasseilla, kotipihoilla kuin mökeilläkin. Grillaaminen on sosiaalinen tapahtuma. Grilli lämpeneekin yleisesti perheen tai ystävien kanssa. Hyvä seura ja kiireettömyys kuuluvat olennaisesti suomalaisten grillaamiseen. Savustus on myös nostanut suosiotaan viime vuosina. Savustin täydentää grillausta ja tuo uusia makuvivahteita kesäherkkuihin.

Oikeanlainen grillin valinta on pitkälti makukysymys. Pihatukun grillivalikoima tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia toteuttaa omia grillausunelmia. Perinteinen pallogrilli on edullinen ja suosittu hiiligrilli, jossa paistuvat pihvit ja makkarat tehokkaasti. Sähkögrilli on vastaavasti savuamaton, vaivaton ja naapuriystävällinen valinta pieniin tiloihin, terasseille ja parvekkeille. Kaasugrillin käyttö on taas tehokasta, se on nopeasti käyttövalmis ja sen lämpötilaa on helppo säädellä. Pihatukun valikoimasta löytyy niin pieneen tilaan sopiva edullinen kaasugrilli-tarjous tai neljän polttimen hyvä kaasugrilli monipuolisella varusteilla kotiin tai mökille. Näin lohen grillaus onnistuu isommallekin vierasjoukolle varmuudella. Valikoimasta löytyy siis juuri sinulle paras kaasugrilli.

Laadukas puilla tai hiilillä lämpenevä puugrilli on taas pihan keskipiste ja tunnelmanluoja. Tämä pihagrilli on suunniteltu ulkokäyttöön ja sopivilla lisävarusteilla siitä muotoutuu myös mainio kotagrilli, jolla onnistuu kalan grillaus, lohen parilointi, perunoiden keittäminen, kalan savustaminen ja loimutus. Erillinen savustinlaatikko antaa oivan mahdollisuuden savustaa lihaa ja kalaa suuremmallekin joukolle. Pihatukun laajasta valikoimasta löytyy myös erillinen savustuskaappi tai kylmäsavu-savustin, joiden avulla saat omanlaisen savuaromin suosikkilihaasi. Olipa tarpeesi sitten monipuolinen puugrilli, savustin tai kaasugrilli, niin Pihatukku toimittaa grillit ja savustimet tarvikkeineen vaivattomasti kotiovellesi asti.

Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 50)

/ sivu
Nouseva
Tarkastele Taulukko Lista

Tuotteet 1 - 12 (yhteensä 50)

/ sivu
Nouseva
© 2020 Pihatukku Finland Oy